Madplan uge 48
Madplaner

Madplan uge 48

Madplan uge 48Jeg har ligget med hold i nakken i de sidste par dage, så derfor har der været stille på bloggen. Nu går det heldigvis noget bedre, og jeg kan begynde at sidde ved computeren igen. Jeg har måtte lave ugens madplan over et par etaper med hvile imellem, men nu er den klar til jer :-)

I den kommende uge er der blandt andet en rigtig vinterret, krebinetter med stuvet blomkål og råkost. Der er også en pastatærte med kylling og bacon, min yndingssuppe og en masse andet lækkert som I kan læse mere om og se opskrifter på her under.

Rigtig god weekend fra mig.

Madplan uge 48

Mandag:
Vi starter ugen ud med denne pastatærte med kylling og bacon. Der er brugt kogt kylling til opskriften, men man kan også bruge kødet fra en ovnkylling eller koge kyllingefilet. Se mere i linket.

Tirsdag:
Vi kan så godt lide æg her hjemme og tilbeder æg på mange forskellige måder. Her er det salat med spejlæg – en sund og nem ret som kan serveres med rugbrød eller brød til.

Onsdag:
Onsdag står den på lækker vintermad – krebinetter med stuvet blomkål. Retten kan eventuelt spises med en råkost til som det ses på billedet.

Torsdag:
Jeg er vild med denne gullaschsuppe med paprika, gulerødder, kartofler og flødeost. Den smager simpelthen så godt, og vi spiser den altid her om vinteren.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag gør vi ofte lidt mere ud af aftensmaden. Der skal vi have mexicansk gryderet med ris og bønner og ved siden af tortillachips og guacamole. Mums det er godt!

Lørdag:
Ugens inspiration til gæstemad eller weekend-mad er varm kakao bar. Det er så super hyggeligt at lave, når man har gæster, men det er også rigtig festligt til fødselsdage.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud og gjort klar til en ny uge. Ofte har vi flere små rester fra ugens løb som kan bruges som en ny ret eller som tapas.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens lækkerier er disse skumfiduser med saltkaramel og chokolade. Dem skal jeg helt sikkert lave snart, og hvis ikke det bliver i denne weekend, så inden jul i alt fald.

PRINT – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi alle kan se den.

PRINT – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle? Her kan du læse, hvordan vi gør –  indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar