Madplan uge 48 - 2020
Madplaner

Madplan uge 48 – 2020

Madplan uge 48 - 2020

Madplan uge 48 – nem madplan til familien.

Her kommer madplanen for uge 48. I den kommende uges madplan er der blandt andet en cremet pastasalat med brocoli, em god pastaret med kalkunbacon, kartoffelsuppe med diverse små tilbehør og dadelkugler.

Der er ikke så meget nyt her fra. Vi er stadig i corona isolation, men meget snart er der forhåbentlig en ende på det. Vi ser I alt fald frem til at kunne gå ture igen, handle som normalt og at børnene kan komme i skole og se venner :-)
Rigtig dejlig weekend til jer alle.

Om madplanen.

Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.

Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.

Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.

Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.

Madplan uge 48 (23. november – 29. november 2020).

Mandag:
Den første dag i ugen er der cremet pastasalat med broccoli på menuen. Det er en rigtig god salat med bacon, ost, broccoli, ærter og en masse andet lækkert. Broccolisalaten kan fx. spises sammen med fiskefrikadeller, hakkebøffer eller kylling.

Tirsdag:
Ugens pasta-dag bliver pasta med kalkunbacon og peberfrugtsovs. Peberfrugtssovsen er blendet og der er tilsat madlavningsfløde, så den bliver cremet og god.

Onsdag:
Onsdag serveres der tyrkiske ris – de smager noget så lækkert og minder mig meget om vores ferie til Tyrkiet. Sammen med risene kan der spises grøntsager, dressing og ovnkylling.

Torsdag:
På torsdag er der kartoffelsuppe med tilbehør på madplanen. Til suppen kan der spises små stegte pølser, bacon, pasta, purløg og rugbrødschips.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den på frikadellesandwich med sprød rødkålssalat. Sandwichen er fyldt med mine hjemmelavede luftige frikadeller, hjemmelavet aioli og rødkålssalat.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er mexicansk burger med hjemmelavet gucamole. En ret snasket og super lækker burger med chips og ost til.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.
Se for øvrigt min fryserskabelon længere nede i teksten. Den gør vi ofte brug af, og jeg synes den er god til at skabe overblik.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er dadelkugler. Jeg har flere forskellige opskrifter på dadelkugler på bloggen, og de er super gode i madpakken eller som en lille sundere snack.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar