Madplan uge 47 - 2020
Madplaner

Madplan uge 47 – 2020

Madplan uge 47 - 2020

Madplan uge 47 – nem madplan til familien.

Som du måske har set på Instagram så er vi her hjemme i Corona isolation. Det bliver en lidt mærkelig tid, og det er er en underlig følelse, at vi ingen steder skal eller må gå hen.
Vi kan ikke gøre andet end at tage en dag af gangen, og så må vi prøve at få det bedste ud af dagene. Heldigvis har vi vores have og også vores dejlige lille hvalp Tilde.

Hvordan vores uge kommer til at se ud i forhold til aftensmad ved jeg endnu ikke. Men derfor skal I ikke snydes for en madplan så den kommer her.
Rigtig god weekend til jer :-)

Om madplanen.

Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.

Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.

Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.

Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.

Madplan uge 47 (16. november – 22. november 2020).

Mandag:
Den første dag i ugen bliver risengrød med kanelsukker. Jeg har aldrig været så god til grød, men risengrød kan jeg rigtig godt lide. Vi får det ofte i månederne op til jul.

Tirsdag:
Ugens pasta-dag bliver pasta med chorizo og tomater. En nem og ny opskrift på bloggen som kan laves på en halv times tid. Retten er toppet med ost og ristede græskarkerner.

Onsdag:
Onsdag serveres der lasagnesuppe med frisk basilikum og godt med ost. Opskriften er beregnet til cirka 5 personer, da der var mere, end hvad vi fire kunne spise.

Torsdag:
På torsdag er der panini med skinke og ost. De smager så godt, og så er de hurtige at lave. Brug et godt brød eller flute og kom lækkert fyld i. Det kan både være kalkun, skinke, kylling, tynde stykker oksekød eller lignende.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den på langos. Langos er små runde ungarske madbrød som frituresteges. De er ikke hurtige at lave, men til gengæld smager de noget så godt, så de er hele tiden værd.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er gullash med kartoffelmos. En god gryderet som gerne må stå og simre.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.
Se for øvrigt min fryserskabelon længere nede i teksten. Den gør vi ofte brug af, og jeg synes den er god til at skabe overblik.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er waleskager med vaniljeflødeskum, glasur og friske hindbær. Perfekte til en hyggestund eller gæster.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar