Madplan uge 46 - 2020
Madplaner

Madplan uge 46 – 2020

Madplan uge 46 - 2020

Madplan uge 46 – nem madplan til familien.

Der er en masse gode klassikere på madplanen for den kommende uge.
Der er blandt andet en opskrift på hjemmelavede cowboytoast med bøf, bløde løg og ketchup. Stegt flæsk med kartofler og persillesovs som er min yndlingsret – og som ugens bagning eller lækkerier er der frugtsalat med råcreme. Lyder det ikke bare skønt? :-)

Rigtig dejlig weekend til jer. Jeg håber, at I har en masse gode planer, om det så gælder praktiske ting eller afslapning. Vi har en lang to-do liste med praktiske ting, men der bliver selvfølgelig også plads til fredagshygge, sen morgenmad og gåture med vores skønne lille hund.

Om madplanen.

Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.

Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.

Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.

Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.

Madplan uge 45 (2. november – 8. november 2020).

Mandag:
Den første dag i ugen bliver ugens pasta-dag med denne spaghetti bolognese. Den kan serveres sammen med kogte pastaer, råkost med rosiner og revet parmesanost.

Tirsdag:
Hjemmelavede cowboytoast med løg og ketchup. Åh jeg husker dem fra min barndom og fik derfor lyst til at lave en opskrift med en hjemmelavet udgave.

Onsdag:
Onsdag serveres der salat-burger med hjemmelavet dressing. En burger uden bolle men i stedet svøbt i store salatblade. Det smager så godt og dejlig sprødt.

Torsdag:
På torsdag er der wokret med skinekød. En rigtig god hverdagsret med grøntsager, soya og peanuts. Jeg har brugt sukkerærter, bønnespirer og gulerødder men der kan bruges lige de grøntsager, som du/I synes bedst om.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den stegt flæsk med persillesovs. Det er min yndlingsret – jeg elsker stegt flæsk og alt med persille ;-)

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er bagekartofler med timiansmør. Det er virkelig lækkert og kan spises sammen med fisk, bøffer eller kylling.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.
Se for øvrigt min fryserskabelon længere nede i teksten. Den gør vi ofte brug af, og jeg synes den er god til at skabe overblik.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er frugtsalat med råcreme og chokolade. Vi er vilde med frugtsalat her i huset, og det er faktisk alt for sjældent, at vi får det.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar