Madplan uge 43
Madplaner

Madplan uge 43

Madplan uge 43

I skrivende stund har vi efterårsferie, men i næste uge starter hverdagen, og så er jeg tilbage med madplanen igen. Som jeg har nævnt før, så sparer det os for en masse tid at bruge madplan. Det letter hverdagen, når der er styr på aftensmaden, og når der samtidig er handlet ind til det.

Jeg prøver så vidt muligt kun at handle ind en gang om ugen. Det har jeg skrevet mere om i indlægget her indkøb til en uge. Her kommer jeg med et par tips til, hvordan jeg handler ind til ugen, og hvordan jeg holder styr på vores forbrug.

Jeg håber, at I kan bruge madplanen for den kommende uge, og ellers kan I jo tilpasse den, så den passer bedre til jeres uge. Fortsat god efterårsferie til dem af jer der har det og snart god weekend :-)

Madplan uge 43

Mandag:
Vi starter ugen med en nem pastaret med kalkun og tomatsauce.
Det er en god hverdagsret som er nem og hurtig at lave, og som børnene godt kan lide.

Tirsdag:
Tirsdag skal vi have cevapcici som er små krydrede okseruller. De laves af oksekød, krydderier og persille og de smager noget så godt. Vi skal have en salat til og kartoffelbåde i ovnen.

Onsdag:
Vi elsker ristaffel herhjemme. Det er en rigtig god familieret som både store og små holder af. Der kan bruges masser af forskellige slags grøntsager, frugt og nødder som tilbehør til ristaffel, og det gør slet ikke spor, hvis det er små rester.

Torsdag:
De her pita-vulkaner med hakket oksekød, masser af grøntsager og pesto er virkelig lækre. Dem har vi fået flere gange, og drengene synes det er så hyggeligt at få lov at “bygge” deres egen pitabrød. Så kan de fylde med de grøntsager, som de allerbedst kan lide.

Fredag:
Det er så længe siden, at vi har fået hjemmelavet bøfsandwich. Bøfsandwich med hjemmebagte burgerboller, bøf, rødbeder, bløde løg, ketchup og remoulade. Mums!
Det bliver fredagens menu, hvor vi skal hygge.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæstemad er dette focaccia med hvidløg og krydderurter. Det er luftigt og lækkert, og så er det et stort brød som egner sig godt til gæster. 

Søndag:
Om søndagen tømmer vi altid ud i resterne fra køleskabet og fryseren. Det bliver nogen gange til et lidt sjovt måltid, men det gør det ikke mindre godt af den grund.

Ugens bagning og lækkerier:
Vi har allerede fået æblekage flere gange dette efterår. Jeg elsker æblekage og specielt denne gammeldags æblekage med kandiserede mandler. Jeg er ikke helt så begejstret for makroner, så derfor er de kandiserede mandler et rigtig godt og lækkert alternativ til makronerne.

PRINT – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi alle kan se den.

PRINT – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar