Madplan uge 42 - 2020
Madplaner

Madplan uge 42 – 2020

Madplan uge 42 - 2020

Madplan uge 42 – nem madplan til familien.

Her kommer næste uge madplan til jer. Gældende for uge 42 fra mandag den 12. oktober til søndag 18. oktober. Det bliver en ret hyggelig uge, da det er børnenes efterårsferie.

Om et par timer kommer drengene hjem fra skole, og så har de efterårsferie. Det ved jeg, at de har glædet sig rigtig meget til, for det kan godt være lidt svært at komme op om morgenen her i den mørke tid.
Vi har en masse planer for efterårsferie med en blanding af arbejde, fødselsdage, besøg hos min bror og så har William også et par aftaler. Jeg håber, at der også kan blive tid til en tur i biografen med børnene, de vil nemlig så gerne se den nye Far til fire film. Har I været inde og se den?

Om madplanen

Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.

Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.

Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.

Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.

Madplan uge 42 (12. oktober – 18. oktober 2020)

Mandag:
Den første dag i ugen lyder menuen på risengrød med kanelsukker. Jeg er ikke specielt glad for grød, men lige risengrød kan jeg rigtig godt lide og særligt her om efteråret og vinteren. Så er det nu hyggeligt med en skål grød, stearinlys og kanelsukker.

Tirsdag:
Tirsdag bliver ugens pasta-dag med denne pastaret med oksekød og tomatsovs. En nem og familievenlig pastaret som både store og små vil synes om.

Onsdag:
En skøn ret med oksekød og kartofler – oksekødsfad med kartofler og rosmarin. Der bliver til cirka 6 personer, hvis der serveres en salat ved siden af. Så er der eventuelt til lidt nem frokost dagen efter, hvis ikke man er så mange i familien.

Torsdag:
På torsdag er der stegte nudler med kylling og grøntsager. Det er sådan en nem og god ret, og så kan begge drenge rigtig godt lide nudler.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den på kyllingeburger med paneret kylling. En ret simpel burger med få ingredienser, men den smager noget så lækkert! Kødet er lavet af kyllingefars, som er vendt i æg og panko rasp.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er kylling i flødesovs med champignon. En så lækker gryderet som sagtens kan laves i en stor portion, hvis man venter besøg.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.
Se for øvrigt min fryserskabelon længere nede i teksten. Den gør vi ofte brug af, og jeg synes den er god til at skabe overblik.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er chokoladekage med glasur og slik. En oplagt kage at bage her i ferien sammen med børnene. Kagen er lækker og svampet og godt dækket med pynt ;-)

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Navn * 9. oktober 2020 at 11:26

    Tror der mandag er det fokerte link:)

    • Svar Mie 9. oktober 2020 at 11:30

      Du har helt ret. Det er rettet – tak fordi du gjorde opmærksom på det :-)

    Skriv din kommentar