Madplan uge 41 - 2020
Madplaner

Madplan uge 41 – 2020

Madplan uge 41 - 2020

Madplan uge 41 – nem madplan til familien.

Så er den næste uges madplan klar til jer. Det er madplanen for uge 41 gældende fra mandag den 5. oktober til søndag 11. oktober.

Der er masser af lækre retter på ugens plan. Der er blandt andet en nem pasta med tomatsauce som helt sikkert til være et hit hos de mindste. Så er der en opskrift på ristaffel, broccolisalat og pølsemix med bønner.

Ugens inspiration til lækkerier er min opskrift på hjemmebagte cookies med chokolade. De er noget så lækre, og det er en opskrift. som jeg bruger igen og igen, når der skal bages til børnenes fødselsdage, deles ud i klassen eller når vi får gæster til hygge.

Om madplanen

Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.

Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.

Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.

Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.

Madplan uge 41 (5. oktober – 11. oktober 2020)

Mandag:
Den første dag i ugen lyder menuen på quesadillas med pepperoni og ris. I indlægget kan du se flere ideer til fyld i tortilla pandekagerne.

Tirsdag:
Tirsdag bliver ugens pasta-dag med denne pasta med tomatsauce. En virkelig nem og enkel pasta med en mild flødesovs som begge mine børn rigtig godt kan lide. Der kan for eksempel serveres kylling, hakkebøffer eller bacon til og en salat.

Onsdag:
En lidt anderledes pølsemix med bønner og en paprika-dressing til. Hvis børnene ikke er så meget for bønner kan retten laves med pomfritter eller halvt af hver. Min yngste er ikke begejstret for børnnefritter, så jeg plejer at lave både bønner og kartoffel fritter.

Torsdag:
På torsdag er der hjemmelavet smørrebrød. Det kalder min ældste dreng det, når vi får rugbrødsmadder. Det lyder da også lidt mere indbydende, og så skal der ikke særligt meget til at “pifte” madderne op. Det kan være med en rest kartofler, bacon eller pølser.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den på ristaffel. Det er Maltes yndlingsret, da han er rigtig glad for karry. Sammen med ris-taffel får vi små skåle med tilbehør af grønt, frugt og nødder – se mere inspiration i linket.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er broccolisalat med pinjekerner, bacon og rødløg. Det er bare verdens bedste broccolisalat, som vi næsten altid serverer, når der kommer gæster, eller vi skal have lækker lørdags-mad.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.
Se for øvrigt min fryserskabelon længere nede i teksten. Den gør vi ofte brug af, og jeg synes den er god til at skabe overblik.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er store cookies med mørk chokolade. De smager så skønt og er perfekte til weekend-hygge, fødselsdag eller gæster.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Vicky Anne 3. oktober 2020 at 11:24

  Haps Haps så kom der nye opskrifter på næste uges madplan her i huset..
  tak for du igen er igang med madplanerne, til stor inspiration for os andre

  • Svar Mie 3. oktober 2020 at 14:09

   Tak for din kommentar. Det er super dejligt at høre, at madplanerne kan bruges.

   Rigtig god weekend :-)

  Skriv din kommentar