Madplan uge 40 - 2020
Madplaner

Madplan uge 40 – 2020

Madplan uge 40 - 2020

Madplan uge 40 – nem madplan til familien.

Så har jeg en ny madplan klar til jer for den kommende uge.
Der er både en nem dag med æggewraps, børnenes favoritret kylling i karry, en rigtig lækker salat og en en helt uimodståelig opskrift på gammeldags æblekage.

Der er blevet spurgt til, om jeg sender madplanen ud på mail som nyhedbrev. På nuværende tidspunkt gør jeg ikke, men det er da bestemt noget jeg har i tankerne.
Er du interesseret i den mulighed? Skriv gerne til mig i kommentarfeltet.
Ind til da er der den mulighed at opsætte notifikationer på de sociale medier, da jeg altid deler både på Instagram, Pinterest og Facebook, når der er en ny madplan.

Om madplanen

Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.

Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.

Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.

Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.

Madplan uge 40 (28. september – 4. oktober 2020)

Mandag:
Mandag bliver ugens pasta-dag med denne pastaret med oksekød og grøntsager. Der bliver en stor portion, så vi havde nok til to dage. Den ene del kan fryses ned, og så er der til nem mad en dag i løbet af ugen eller søndag (ugens reste-dag).

Tirsdag:
Tirsdag er der Big mac salat på menuen. Det er Sørens absolutte yndlings-salat. Der kan eventuelt koges lidt pasta eller kartofler til hvis mindre børn (eller børn) skal spise med.

Onsdag:
En super nem og god opskrift på kylling i karry. Malte er meget vild med kylling i karry, så det er virkelig en ret, som jeg har lavet mange gange. Vi serverer den ofte med kogte ris til og forskellig tilbehør af grøntsager, frugt og nødder i små skåle.

Torsdag:
Torsag er der nem aftensmad på planen. Æggewrap med skinke og ost. Æggewraps kan serveres både med og uden kød, men hvis I har en rest kylling, kødsovs eller kødstrimler kan det med fordel bruges.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den på hjemmelavet pizza. Jeg kan virkelig anbefale pizza med kartoffel os rosmarin. Den er så god! I opskriften er der link til en langtidshævet pizzadej, men jeg har også en opskrift på nem pizzadej som ikke skal hæve så længe.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er hasselbagte kartofler med hvidløg og parmesan (som helt korrekt staves hasselback kartofler). De smager skønt sammen med en god bøf og salat til.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.
Se for øvrigt min fryserskabelon længere nede i teksten. Den gør vi ofte brug af, og jeg synes den er god til at skabe overblik.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er gammeldags æblekage med kandiserede mandler. Det er bare en skøn dessert som er “et must” her om efteråret.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar