Madplan uge 19
Madplaner

Madplan uge 19

Madplan uge 19

Der har været en pause med mine madplaner her på bloggen.
Som jeg tidligere har nævnt et par gange, så er jeg ved at lave nyt design til Madling, og det tager ret meget tid. Men nu vil jeg prøve, om jeg ikke kan komme i gang igen, da jeg ved, at flere af jer er glad for madplanerne.

Næste uges madplan har ikke noget tema, som de af og til har haft. Det er muligt at det kommer igen, men denne her er en af de helt almindelige.
Hvis I har ønsker og ideer til madplaner med temaer, må I endelig skrive til mig.
Længere nede i teksten linker jeg til tidligere ugers madplaner, hvis nogen af jer vil se dem.

Denne uges madplan byder på en sund og lækker ret med spidskål, kylling på grillen, et dejlig hjemmebagt brød og skønne cupcakes til fredags-hygge eller weekenden.

Rigtig god weekend :-)

Madplan uge 19

Mandag:
Vi starter ugen ud med nudel-taffel. Det smagte så godt og begge børn kunne rigtig godt lide det. Vi har flere små rester kød som kan bruges, så det er helt perfekt.

Tirsdag:
Tirsdag skal vi have grillede kebabspyd med salat og kartofler. Vi har allerede grillet op til flere gange i denne måned – trods vejret har været ret skiftende. Vi har en gasgrill, så det er så dejlig nemt at tænde og slukke igen på ingen tid.

Onsdag:
På onsdag vil jeg lave spidskålsgryde med oksekød og edamamebønner. Det er en god og sund ret, og så er det en god måde at spise kål på, synes jeg.

Torsdag:
Det er ved at være længe siden, at vi har fået millionbøf med bagt kartoffelmos. Det kan Malte så godt lide, da han er glad for alt med kartoffelmos til.
Måske laver jeg bare råkost til som på billedet eller også gnaver-grønt ud af de grøntsager, som vi lige har i køleskabet.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den på kyllingelår på grillen med en vandmelonsalat og hjemmelavede pomfritter. William har spurgt, hvornår vi skulle have pomfritter, så det kommer på, på fredag, når der skal hygges.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er dette focaccia med hvidløg og krydderurter. Jeg har næsten lige bagt det igen, og det er virkelig et lækkert brød. Dejen skal koldhæve, og så bages brødet i en bradepande.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er mine red velvet cupcakes. De smager så lækkert og er toppet med den lækreste frosting.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar