
Her får I madplanen for uge 16. Ugen byder både på en mormor klassiker som stuvet blomkål med frikadeller til, koteletter i fad, kyllingesalat og en masse andet godt.
Følger du mine madplaner eller “plukker” du i opskrifterne efter smag og behag? Uanset hvad synes jeg selvfølgelig at det er skønt, at de kan bruges. Som altid kan du skrive til mig, hvis der er spørgsmål eller kommentarer til opskrifterne.
Om madplanen.
Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.
Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.
Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som ofte tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.
Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.
Madplan uge 16 (mandag 17. april – søndag 23. april 2023).

Mandag
Stuvet blomkål og frikadeller.

Tirsdag
Big Mac wrap.

Onsdag
Koteletter i fad.

Torsdag
Kyllingesalat med avocado og solsikkekerner.

Fredag
Pasta med kalkunbacon og peberfrugtsovs

Lørdag
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad.
Knuste kartofler med bacon med bøf til og en salat.

Søndag
Reste dag.
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud og får gjort klar til en ny uge.

Ugens bagning eller lækkerier
Cookies med KitKat.

Skabelon til madplan – print selv
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Fryserskabelon – print selv
Få ryddet op og sorteret fryseren.

Indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør.
Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.
Ingen kommentarer