Madplan uge 14
Madplaner

Madplan uge 14

Madplan uge 14

Hvor er det skønt at se solen fremme i dag. Det blæser godt nok en del, men det er stadig dejligt med lidt solskin, synes jeg. Både William og Malte skulle på tur med skolen i dag, så der er de da også heldige med vejret.

Jeg er lige blevet færdig med at pakke varer ud, som jeg har købt ind til weekenden.
Vi får gæster, så mit ugentlige indkøb er blevet suppleret med et ekstra. Sådan plejer jeg altid at gøre det, når vi får gæster eller skal holde fødselsdag ellers ville et enkelt indkøb blive for stort. Samtidig skal jeg til maden i morgen bruge varer som bær, og de ville ikke kunne holde en hel uge. Nederst i dette indlæg linker jeg til mit skriv “Indkøb til en uge”. Her kan I læse mere, hvis I vil vide, hvordan vi holder styr på indkøb herhjemme.

På næste uges madplan for uge 14 er der både en rigtig god kødfri ret, der er forårsruller af rispapir, hakkebøffer med sovs og en masse andet godt. Jeg linker til opskrifterne under ugedagene, som jeg plejer.

Kan I have en rigtig dejlig weekend :-)

Madplan uge 14

Mandag:
Vi starter ugen ud med hakkebøffer med pandesovs. Jeg tror, at vi skal have ris til og denne lækre mangosalat med agurk og rødløg.

Tirsdag:
Tirsdag skal vi have burgerboller med grøntsager til og røsti med squash og gulerødder. Røstiene er i stedet for kød, og selv om de måske ikke ser vildt spændende ud, så smager de rigtig godt.

Onsdag:
På onsdag vil jeg lave frikadeller med rosmarin, kartofler i ovnen og asparges i ovnen. På aspargesene har jeg hældt lidt olivenolie hen over, drysset med flagesalt og revet frisk parmesanost.

Torsdag:
Det er ved at være længe siden, at vi har fået vietnamesiske forårsruller. Det er pandekager af rispapir med fyld af grønt og kød, og William elsker dem. Det er næsten altid den ret, han vælger, hvis jeg spørger, om han har ønsker til madplanen.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den på ciabatta-burger med kyrdret bøf. Det er bare en super lækker burger, og så er der godt med smag i. Om aftnen skal vi selvfølgelig se X Factor og have fredagsslik :-)

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er paprikagryde med skinkekød, bacon og cocktailpølser. Den kan både serveres med kogte ris eller kartoffelmos til.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er mine hjemmelavede guldkarameller med lakrids. Åh de smager så godt og kan selvfølgelig også laves uden lakrids, hvis man mener er til det. Søg på “guldkarameller” i søgefeltet for at se flere opskrifter.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar