Madplan uge 13 - 2021
Madplaner

Madplan uge 13 – 2021

Madplan uge 13 - 2021

Madplan uge 13 – nem madplan til familien.

Så har jeg næste uges madplan klar til jer. Den gæler for mandag 29. marts til søndag 4. april. Da påsken jo venter lige om hjørnet har jeg sat flere lækre påskeretter på planen. Der er blandt andet en hønsesalat på, spinatroulade med skinke og lækker hjemmelavet påske-chokolade. Der er selvfølgelig også et par hverdagsretter, og så kan man jo altid flytte rundt på dagene som det passer bedst.

Skal I holde påskefrokost? Vi skal holde vores egen lille påskefrokost kun os fire, og så har vi en masse praktiske planer, lidt arbejde om dagen og et par aftner, og så skal vi helt sikkert også ud i det skønne forårsvejr. Det er jeg sikker på at vores hund Tilde også vil være glad for. Hun er så glad for haven, og i går lagde hun sig ude på græsset i en lun solstråle.

Rigtig god weekend og påske til jer alle :-)

Om madplanen.

Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.

Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.

Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.

Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.

Madplan uge 13 (29. marts – 4. april 2021).

Mandag:
Den første dag i ugen er uges pastadag og der er der millionbøf med pasta på planen. En god og nem hverdagsret for hele familien.

Tirsdag:
Tirsdag er der kyllingenuggets med saltkartofler til og råkost med æble og rosiner til.

Onsdag:
Onsdag spises der fried rice med kylling, grøntsager og soya. Det smager så godt, og der kan bruges mange forskellige grøntsager i.

Torsdag:
Er der min opskrift på hønsesalat på madplanen. En skøn kyllingesalat med bacon, æbletern og brøndkarse som kan spises til påskefrokost eller på en rugbrødsdag med lidt lækkert pålæg.
Du kan se flere opskrifter til påske her.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den på luftige frikadeller som laves med danskvand. Frikadellerne kan også spises kolde på rugbrød på påskebordet.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er i denne uge en skøn påske-opskrift – spinatroulade med skinke. Det er rigtig fin ret på påskebordet og så smager den virkelig lækkert. Da jeg ikke er til laks, laver jeg den altid med tynde skiver af god skinke, men rouladen kan også laves med laks.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.
Se for øvrigt min fryserskabelon længere nede i teksten. Den gør vi ofte brug af, og jeg synes den er god til at skabe overblik.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er disse lækre nemme chokoladebrud med påskeæg og mandler.
Perfekte til påskehygge eller til brug i et hjemmelavet påskeæg.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar