Madplan uge 11 - salater
Madplaner

Madplan uge 11 – salater

Madplan uge 11 - salater

Ligesom sidste uge har denne madplan for den kommende uge også et tema.
Der kom så mange gode ideer, da jeg spurgte på Instagram, hvad I godt kunne tænke jer mere af. Så det kan jeg jo lige så godt gøre brug af. Denne uges tema for madplanen bliver salater. Det var nemlig også en af de ting, som der blev nævnt flere gange.
Både i form af salater som tilbehør og salater som hovedret. Derfor tænker jeg at lave en blanding af både hverdagssalater, måltidssalater og salater som kan bruges som tilbehør.

Jeg synes, at jeg har fundet frem til nogle virkelig skønne salater, og jeg håber, at I kan bruge dem?

Kan I have en rigtig dejlig weekend :-)
Jeg håber, at vejret bliver noget bedre end det er nu. Måske var vi allerede blevet lidt for forvente med det tidlige forårsvejr, som vi havde i slutningen af februar. Men det her regnvejr er godt nok kedeligt.

Madplan uge 11 – salater

Mandag:
Den første opskrift som jeg vil dele er denne salat med dressing og feta. En simpel og nem hverdagssalat som kan bruges som tilbehør til stort set alt. Dressingen er hurtig at røre sammen, og så giver den lige salaten det sidste ekstra gode “pift”.

Tirsdag:
Min og Sørens yndlingssalat er Chef’s salad med kylling og avocado. Den er simpelthen bare så god og kan virkelig anbefales! Til salaten plejer vi ofte at få grøn iste med mango og appelsin

Onsdag:
Onsdag er der endnu en ret så god salat på – Big Mac salat. Den ved jeg, at der er virkelig mange som har prøvet og er glade for. Jeg plejer også at nævne, at den vist kan få enhver mand til at spise salat ;-)

Torsdag:
Den næste salat som jeg vil linke til er cremet pastasalat med broccoli. Det var svært at udvælge lige dem, som jeg allerhelst vil fremhæve, men den blev altså denne her. Den er vi rigtig glade for her hjemme, og jeg laver gerne den store portion, så der også er lidt tilbage til frokost eller madpakker.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag har jeg sat denne salat-burger med hjemmelavet dressing på. Der er i stedet for den almindelige burgerbolle brugt store blade af icebergsalat. Det kan måske godt lyde lidt tamt, men det er det slet ikke. Tværtimod smager det virkelig lækkert og giver en sprød og frisk burger.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er min pæresalat med feta og karamelliserede valnødder. Den laver jeg rigtig tit, når vi skal have gæster. Den smager noget så godt og kan også bruges som tilbehør til de fleste hovedretter.

Søndag:
Søndag spiser vi som altid rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens lækkerier er i den helt sunde ende denne gang. Det er nemlig grønkålschips.
Her er der måske nogen, som vil rynke på næsen, og det er da heller ikke fordi, at jeg vil præsentere dem som almindelige chips. Men de er gode og særligt som en sund aftensnack eller som topping på salater.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar