Madplan-uge-11-2021
Madplaner

Madplan uge 11 – 2021

Madplan uge 11 – nem madplan til familien.

Så har jeg madplanen klar til uge 11. Den er ret så lækker, hvis jeg selv skal sige det ;-)
Som altid er der et par nemme hverdagsretter, og så er der ugens bagning eller lækkerier som i denne uge er hjemmelavede romkugler med kokos. På fredag er der en lækker pizza med parmaskinke, rucola, parmesan og grøn pesto – mums!

Vi har planer om at lave Maltes værelse om i weekenden, da vi lige har købt nye ting til værelset. Der skal sorteres og ryddes ud i en masse af hans legetøj, som han ikke længere bruger.
Hvis vejret er til det, skal vi nok også på en lille tur, så vi alle kan få noget solskin og få luftet vores dejlige hund.

Kan I nu have en rigtig god weekend og husk at gøre plads til hygge :-)

Om madplanen.

Madplanerne vil være tilpasset årstiden og de grøntsager og frugt som er i sæson – men med plads til justeringer.

Der vil være flest nemme hverdagsretter på madplanen som ikke tager lang tid at lave. Så vil der være en ugentlig dag med pasta, det kan både være som varm ret eller i en salat.

Fredag vil være ugentlig hygge-dag med et måltid som tager lidt længere tid at tilberede, og det vil også være denne dag, jeg vil sætte vores livretter på.
Lørdag er sat af til inspiration til gæste- eller weekendmad og søndag bruges rester fra køleskabet og fryseren.

Har du spørgsmål kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har ønsker eller ideer til madplanen.

Madplan uge 11 (15. marts – 21. marts 2021).

Mandag:
Den første dag i ugen er der pølsegryde med kogte ris til. En nem og familievenlig ret som kan laves på en halv times tid.

Tirsdag:
Tirsdag er der brændende kærlighed på madplanen. Helst klassisk brændende kærlighed med kartoffelmos, bløde løg og bacon. Vi plejer at få rødbeder til og almindelig eller bredbladet persille.

Onsdag:
Onsdag bages der stenalderbrød som kan spises med forskelligt pålæg til. Det kan for eksempel være ost, varm leverpostej eller en god spegepølse. Brødet er nemt at lave og smager super skønt.

Torsdag:
Ugens pasta-dag bliver torsdag med svensk pølseret med spaghetti. Lav gerne en råkost til eller en enkel salat.

Fredag:
Fredag som er vores hygge-dag står den på pizza med parmaskinke og rucola. En af mine favorit pizzaer som jeg også tit vælger, når vi henter fra pizzeriaet.

Lørdag:
Ugens inspiration til gæste- eller weekendmad er i denne uge ikke en ret men en opskrift på jordbær milkshake med flødeskum og vaniljeis.

Søndag:
Søndag spiser vi rester fra køleskabet og fryseren. Får tømt ud af de ting vi har i fryseren, inden der kommer for meget og får gjort klar til en ny uge.
Se for øvrigt min fryserskabelon længere nede i teksten. Den gør vi ofte brug af, og jeg synes den er god til at skabe overblik.

Ugens bagning og lækkerier:
Ugens bagning (eller lækkerier) er min opskrift på hjemmelavede romkugler med kokos. De bliver lækre og bløde og kan både laves af kagerester eller købe-kager.

Print – Skabelon til madplan
Her kan du printe min skabelon til madplan og efterfølgende selv udfylde den.
Vi har vores madplan hængende i køkkenet, så vi nemt kan se den.

Print – Fryserskabelon
Få ryddet op og sorteret fryseren. Her kan du printe min fryserskabelon – spar tid og penge.

Se tidligere madplaner her
Madplaner

Læs også – indkøb til en uge
Er du træt af at bruge for meget tid på at handle?
Her kan du læse, hvordan vi gør – indkøb til en uge.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar