Madpakke ideer
Frokost

Madpakke ideer

Madpakke ideerMadpakke ideer – opskrifter til din madpakke.

Som noget nyt her på bloggen vil jeg lave ugentlige temaer ud fra nogle af mine opskrifter. Jeg har set flere bloggere lave madplaner, så jeg synes det kunne være sjovt at finde på noget andet.
I denne uge er temaet madpakken – madpakke ideer. Så her vil jeg komme med bud på, hvad en lækker madpakke kan indeholde. Primært henvender denne uges tema sig til børnens madpakke, men jeg er sikker på, at ideerne også kan bruges til voksne.

Kom meget gerne med kommentarer eller flere madpakker ideer. 

Små focaccia med ost og pepperoni
En lækker lille sag i madpakken, som vil glæde børnene. Hos min søn er de i alt fald et stort hit. De kan sagtens spises kolde evt. som mellemmåltid, når den lille sult melder sig eller til frokost med grønt og frugt til.

Pitabrød
Hjemmebagte pitabrød er lækkert både til aftensmad og frokost. Lav et par ekstra så der er til børnens madpakker dagen efter. Fyld dem med deres favorit grøntsager, evt. med en god dressing eller pesto i.

Grovbolle med kylling, grønt og karrydressing
En grovbolle med kyllingefilet, masser af grøntsager og karrydressing.
Er frokosten til børnene, kan der evt. tilsættes lidt mindre karry til dressingen, så den ikke bliver for stærk. Husk at opbevare dressingen i en lille bøtte for sig, så brødet ikke bliver blødt.

Rugbrød med æggesalat
Hjemmelavet æggesalat smager rigtig godt. Det er nemt at røre sammen, og så bestemmer du selv fedtindholdet i den. Æggesalaten smager også godt i et pitabrød sammen med revet gulerødder og agurk.

Osteboller
En lille lækker boller med eller uden pålæg. Som mellemmåltid eller til frokosten.
Jeg har lavet dem i mini-størrelse, er de til frokosten kan de evt. laves i en lidt større udgave, så der er plads til pålæg og grøntsager.

Gulerodsboller
Gulerodsboller med pålæg, salat, tomat og agurk.
Måske med en salat til og frisk frugt til de voksne eller grøntsagsstave og rosiner til børnene.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar