Luksus milkshake med chokolade
Drikkevarer

Luksus milkshake med chokolade

Luksus milkshake med chokolade

Opskrift på en lækker luksus milkshake med chokolade og flødeskum.

Jeg har lavet den her luksus milkshake med chokolade et par gange. Nu synes jeg, at den er blevet rigtig god, så derfor deler jeg opskriften med jer. Måske sidder du og tænker, at milkshake er en sommerting, men sådan er det ikke her i huset :-) Jeg har en meget is-glad familie, som gerne spiser is hele året! Selv er jeg ikke en lige så stor is-fan, så derfor vælger jeg tit milkshake i stedet, når vi henter is eller kommer i en isbutik.

I denne hjemmelavet milkshake har jeg brugt en blanding af vanilje- og chokoladeis.
Jeg synes, at milkshake blev for kraftig i smagen, da jeg kun brugte chokoladeis. Men det er nok smag og behag, så der må man prøve sig lidt frem, til man når den ønskede smag. I bunden af glasset er der hakkede mørk chokolade, og på toppen er der pyntet med flødeskum og mere chokolade. Så det er lidt af en luksus udgave af en milkshake, og jeg tror, at den ville være ret fin som dessert eller til fødselsdag.

Prøv også denne lækre milkshake:
Milkshake med jordbær

Luksus milkshake med chokolade

Luksus milkshake med chokolade

Antal 3 personer

Ingredienser

 • 100 g mørk chokolade
 • 3 kugler vaniljeis
 • 7 kugler chokoladeis
 • 1,5 dl mælk
 • Piskefløde (flødeskum)

Sådan gør du

 • Pisk fløden til flødeskum og stil den på køl.
  Hak chokolade ud i små stykker. Tag en lille del chokolade fra til pynt på flødeskummet. Smelt halvdelen af chokoladen i microovnen til den er tynd i konsistensen som chokoladesauce. Brug en teske til at “tegne mønster” ud af chokoladesaucen rundt i glassene. Kom den anden halvdel af den hakkede chokolade i bunden af de tre glas.
  Kom vanilje- og chokoladeisen i en blender og tilsæt mælk. Blend det sammen til det har en passende konsistens som milkshake. Jeg kan godt lide, at det ikke er alt for tyndt, så derfor blender jeg kun isen et øjeblik.
  Hæld milkshaken i glassene og pynt med flødeskum, en smule chokolade og sugerør.
  Nydes med det samme ♥

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar