Low carb pizzaer (uden mel)
Brød og boller

Low carb pizzaer (uden mel)

Low carb pizzaer (uden mel)

Det var ved at være længe siden, at jeg havde lavet oopsies.
Jeg plejer at lave dem med sesamfrø på, og så spiser vi dem til morgenmad, frokost eller som et mellemmåltid. I dag har jeg lavet dem i en pizza-udgave sammen med William. Vi har drysset revet ost og oregano hen over oopsis-dejen og lagt et par skiver pepperoni på dem.

De kan sagtens gemmes i køleskabet (i en beholder men bagepapir imellem hver pizza) og spises kolde til frokost eller komme med i madpakken.
Da oopsies primært er lavet på æg, synes nogen, at de smager lidt for meget af æg.
I så fald kan jeg anbefale at lave dem til pizzaer. Både osten, pepperonien og oreganoen “tager ægge-smagen” og jeg synes, de blev ret vellykket. Børnene spiste dem med stor tilfreds til frokost, efter de havde fået rugbrød og frugt.

Low carb pizzaer (uden mel)

Opskrift på low carb pizzaer (uden mel)

6 æg
200 g smøreost light eller almindelig
1 tsk bagepulver
2 tsk fiber HUSK (pulveriserede loppefrøskaller)
0,5-1 tsk groft salt

Pynt:
200 g revet ost
Pepperoni
Oregano

Fremgangsmåde

Del æggene i to skåle, så du har blommerne i den ene skål og hviderne i den anden. Pisk hviderne stive med en elpisker. De skal være pisket så grundigt, at du kan vende skålen uden at skummet falder ud. Tilsæt Philadelphia, bagepulver, fiber HUSK og salt i skålen med blommerne og bland det sammen. Hæld lidt af denne blanding over i de pisket æggehvider og vend det forsigtigt sammen med en dejskraber. Tilsæt mere af æggeblomme-blandingen indtil det hele er blandet sammen med hviderne.

På to plander med bagepapir laves 12-13 flade klatter ud af dejen. Drys ost hen over pizzaerne, kom to stykker pepperoni på hver og drys med oregano, inden de kommer i ovnen. Bagetid: 20-22 minutter ved 150°.

Mængde

12-13 low carb pizzaer

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar