Low carb mexicansk
Aftensmad

Low carb mexicansk

Low carb mexicansk

Jeg har lavet low carb mexicansk aftensmad – a la taco med oksekød. Det er ikke fordi, der er den store fornyelse i det, det er blot tacoskallerne, som er udskiftet med ostechips. Så hvis du spiser low carb, eller bare ikke har nogen tacoskaller, så har du her et nemt alternativ. Ostechipsene kan laves ud af revet mozzarella eller cheddar og eventuelt drysses med paprika, inden de kommer i ovnen.

Til ostechipsene fik vi hakket oksekød med krydderier, blandet grøntsager og creme fraiche, salsa og guacamole. Jeg har ikke angivet mængder på krydderierne til kødet, for det afhænger af, hvor stærk kødet ønskes. Herhjemme er vi ikke til meget stærkt og krydret mad, og derfor kom jeg heller ikke chili i.

Low carb mexicansk 00DSC00816-001

Ostechipsene kan enten bruges som en bund til kød, grøntsager og dip, eller de kan bruges til at dyppe med. Ostechipsene er bløde midt på, så en mulighed er også at lave dem så store, at de kan foldes sammen og fyldes ligesom en tacoskal.

Opskrift på low carb mexicansk

800-1000 g hakket oksekød
1 løg
Smør til stegning
Paprika
Spidskommen
Oregano
Salt og peber
0,5-1 dl vand

Grøntsager:
Romainesalat
Rød peberfrugt
Tomater
Agurk
Majs
Timian og basilikum fra vores urtehave

Guacamole
Salsa
Creme fraiche
Ostechips

Mængde

6 personer

Følg med på Bloglovin’ og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar