Low carb burgerboller
Brød og boller

Low carb burgerboller

Low carb burgerboller

Jeg har bagt low carb burgerboller, og de blev rigtig gode!
Så gode at jeg vil mene, at det er de low carb boller, som jeg har smagt, som minder mest om “almindelige” boller. De blev bløde og lækre. Konsistensen var god, og smagen lige som den skulle være. Det er helt sikkert en opskrift, som jeg kommer til at bruge mange gange fremover, når vi skal have low carb burger. Vi elsker nemlig burger herhjemme i alle afskygninger. Med oksekød, kylling, spejlæg, bacon, guacamole eller coleslaw.

Burgerbollerne her i opskriften kan også sagtens anvendes til morgenmaden, i madpakken som en sandwich eller om aftnen hvor der skal hygges lidt ekstra – måske med en kop varm kakao til.

Jeg har endnu ikke prøvet at fryse burgerbollerne, så jeg ved ikke, om de egner sig til det. Når jeg har prøvet det, skal jeg nok komme med en update her i opskriften.

Har du lyst, kan du her se flere opskrifter på burger og tilbehør.

Low carb burgerboller

Low carb burgerboller

Low carb burgerboller

Antal 7 stk.

Ingredienser

 • 5 æg
 • 1,5 dl cremefraiche 18%
 • 100 g sesamfrø
 • 100 g mandelmel (fx fra Urtekram)
 • 3 spsk. fiber HUSK (pulveriserede loppefrøskaller)
 • 2 tsk. bagepulver
 • 1,5-2 tsk. havsalt
 • 1 gulerod
 • 50 g revet mozzarella ost

Sådan gør du

 • Kom æggene ned i en skål sammen med cremefraiche, sesamfrø, mandelmel og fiber HUSK. Rør det hele godt sammen med en ske og tilsæt bagepulver og havsalt. Skræl og riv en gulerod ned i dejen og kom osten i.
  På en plade med bagepapir formes 7 burgerboller ved hjælp af to skeer. De skal være forholdsvis store og ikke så høje. Kom burgerbollerne i ovnen og bag dem på den midterste rille. Bagetid: 17-18 minutter ved 200 grader varmluft.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar