Low carb burger
Aftensmad

Low carb burger

Low carb burger

For et par uger siden lavede jeg for første gang oopsies (low carb brød/boller). Jeg har siden da lavet dem op til flere gange. Jeg har både lavet dem efter opskriften, som jeg har her på bloggen, men jeg har også prøvet lavet dem med græsk yoghurt. Efter min mening bliver de klart bedst både i smag og konsistens, når de laves med ost.

Vi har spist oopsies både som mellemmåltider, men vi har også anvendt dem til aftensmaden. Min ældste søn bryder sig ikke om dem, men den yngste spiser løs af dem. Jeg synes, de smager mest af æg og lidt af osten, men de har da helt sikkert en anderledes konsistens end brød.

Da vi senest fik oopsies, brugte jeg dem til burger. En ganske simpel burger med kyllingefilet, som er stegt i hvidløssmør. Hvis du ikke er så meget til hvidløg eller har lyst til at prøve en anden variant, kan jeg anbefale timiansmør, som vi er ret begejstret for her i huset. Burgeren kan sagtens spises kold eventuelt medbringes som madpakke, men den skal helst først samles, inden den skal spises, så bollerne ikke bliver bløde.

Low carb burger Low carb burger

Opskrift på low carb burger

2 oopsies
Et stykke kyllingebrystfilet
Hvidløgssmør
Rucolasalat
Peberfrugt
Agurk
Rød pesto

Fremgangsmåde

Steg kyllingen på en panden med hvidløgssmørret. Den skal kun have et par minutter på hver side, så den ikke bliver tør. Læg en oopsie nederst med kyllingen og fyldet ovenpå. Slut af med en oopsie på toppen, så den samles som en burger.

Mængde

1 low carb burger

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Tina Eliasen 11. februar 2018 at 10:54

  Hej.
  Fantastisk blog du har. Der er bare så mange lækre opskrifter som skal prøves. Men…. jeg er på kur og har tabt 25 kg og jeg skal tabe mig mere. Jeg har set på dine Low carb burgerboller og oopsies, de skal prøves i dag.
  Tak for dine lækre opskrifter, de inspirere.
  Mange venlige hilsner Tina :-)

  • Svar Mie 11. februar 2018 at 19:08

   Hej Tina
   1000 tak for dine søde ord og hvor er det dejligt at høre at opskrifterne kan inspirere :-)
   Du er selvfølgelig velkommen til at kigge dig omkring på bloggen, og skriv endelig hvis du har spørgsmål til nogle af opskrifterne.

   Super flot med dit vægttab, sejt gået!

   Fortsat god søndag.

   Mange hilsner fra Mie

  Skriv din kommentar