Low carb bananmuffins
Kage og dessert

Low carb bananmuffins

Low carb bananmuffins
Disse low carb bananmuffins indeholder hverken æg eller fedtstof, og så er de, som overskriften siger det low carb. Der er kun brugt en lille mængde mel, og så er der tilsat skummetmælkspulver for at spare på kulhydraterne.

Kulhydrater i skummetmælkspulver pr. 100 g cirka 48 g.
Kylhydrater i hvedemel pr. 100 g cirka 72 g.

Kagerne er luftige og har en dejlig sød smag af banan. Opskriften giver to bananmuffins, så husk at gange op, hvis du skal bruge flere kager. De kan godt holde sig friske til dagen efter, hvis de opbevares i en tæt beholder.

Opskrift på Low carb bananmuffins

1/2 banan
40 g skummetmælkspulver
15 g mel
2,5 g bagepulver
1/2 tsk vanilje
Lidt sødemiddel
Evt. lidt vand

Fremgangsmåde

Mos bananen og tilsæt de øvrige ingredienser. Hvis dejen ser for tør ud, kan der tilsættes en smule vand. Kom dejen op i to forme og bag dem i ovnen.
Bagetid: 200° i 15-20 min.

Mængde

2 muffins

Tidligere indlæg Næste indlæg

3 Kommentarer

  • Svar Julie 23. februar 2015 at 19:26

    Kan man bruge skummet mælk i stedet for skummetmælkspulver?

    • Svar Mie 23. februar 2015 at 19:30

      Hej Julie

      Nej, det kan man ikke. Skummetmælkspulveret virker som en erstatning for mel. Det er i pulverform :-)

      Venlig hilsen Mie

  • Svar Julie 23. februar 2015 at 19:27

    *skummetmælk

  • Skriv din kommentar