Leo's Legeland
Tivoli og legeland

Leos Legeland

Leo's Legeland

Leos legeland – et sjovt lege land for børn.

I weekenden tog vi i Leos Legeland i det nye BIG Shopping center i Herlev. Leos legeland Herlev er på hele 8000 kvadratmeter, og selv om der var mange mennesker, (da det næsten lige er åbnet), så synes vi alligevel, at der var god plads.

Legelandet er i et kæmpe stort rum med rutsjebaner, klatrestativer, trampoliner, bold-områder og meget mere. I den ene ende ligger Leos café og restaurant, hvor der kan købes snacks, mad og kolde og varme drikke.

Det er gratis for voksne at komme ind, men der skal betales for børn fra 1 år. Når man først har betalt entré, så kan man blive der så længe, man vil. Det er selvfølgelig en god ting, men vi kunne godt savne et alternativ med muligheden for at betale for fx. 1 times leg eller 2. Prismæssigt ligger det nok som i de andre større legelande, men jeg synes, det er lidt pebret, hvis ikke man bliver der og leger i flere timer af gangen.

Fødselsdag i Leos Legeland

Langs væggen i den ene side af lokalet var der en masse rum med temaer, som man kan leje og holde børnefødselsdag i. Der var gjort ret meget ud af udsmykningen af lokalerne, og må man sige, at der var rigeligt at vælge mellem. Der var både rum med disco, dinosaur, rummet, musik, prinsesser, pirater og havet.

Jeg er sikker på, at William ville nyde at holde fødselsdag der og have adgang til legeområdet, men vi vælger nu alligevel at holde hans fødselsdag herhjemme. Jeg synes, at han skal have lov til at vise sin klasse hvor vi bor og vise hans ting og værelse frem. Derudover er jeg ikke særlig begejstret over den mad, som der kan vælges mellem hverken til fødselsdag, eller som vi fik i cafeen. Der bliver det noget mere lækkert og hyggeligt at lave maden selv, tænker jeg.

Se mange flere sjove børneudflugter her.

Legeland
Leo's Legeland
Lege børn
Legeland for børn

Leos café og restaurant

Vi spiste frokost i legelandet. Malte valgte en Leoburger med pommes frites og William en pølse med pommes frites. Søren fik en burger med pommes frites, og jeg en panini med salat til. Jeg ved godt, at man nok ikke kan forvente så meget, når man spiser i et lege land… men øv hvor var det kedeligt mad uden smag og meget intetsigende. Hvis det ikke var fordi, at vi havde lovet drengene at lege der længe, havde jeg helt sikkert valgt at spise et andet sted.

I cafeen var der mulighed for at købe et bredt udvalg af drikkevarer, legetøj og masser af slik. Jeg synes ikke, at vi normalt er spor sukker-forskrækket, men det blev jeg altså lidt her. Der var meget langt mellem bare en snært af lidt sundhed til børnene.

Mad i legeland
Leo's

William og Malte fik lov at trække noget plastik-legetøj i en maskine og de fik også lov at vælge noget slik-legetøj hver. Så længe, det ikke er hver dag, går det nok. Men tager man i Leos Legeland, skal man være forberedt på at der sælges is, slush-ice, slik, pandekager, popcorn og chips i store mængder. Grønt og frugt er (næsten) ikke at finde på menukortet.

Leos Herlev

William og Malte i plastic fantastic heaven ;-)

Legeområdet

Vi har været i en del legelande, og jeg synes helt sikkert, at legeland Herlev har været det bedste. Forlystelserne eller hvad jeg nu skal kalde dem, var rigtig gode. Det var noget andet, end vi tidligere havde set i de andre legelande, og børnene nød det helt vildt. De løb rundt og var meget modige. Et par gange kom Malte tilbage og var lidt ked af det, men et øjeblik efter havde han alligevel mod på at prøve igen.

Over alt i legeområdet er der stole og sofaer hvor man kan sidde og slappe af og se efter børnene. De var også placeret inde midt i, hvilke jeg synes er godt tænkt, så man bedre kan se efter børnene, når de leger.

Indendørs legeland
Indendøre legeland
Leos Big

Personalet og legelandet

Der var rigtig meget personale i legelandet, da vi var der. Vi havde kun kontakt med dem, da vi købte mad og drikkevarer, og da jeg skulle veksle penge til en af automaterne med plastik-dimser. Den som William valgte, var gået i stykker, og derfor gik jeg over for at bytte den med ham. Ekspedienten var rar og venlig, og gav William en ny mønt uden problemer.

Hele området fremstår nyt og pænt. Der var rent over det hele også på toiletterne. Det værdsættes og giver et godt indtryk!

Min anmeldelse af Leos Legeland

Meget stort og lækkert legeland hvor man sagtens kan bruges en hel formiddag eller eftermiddag. Vi var der i fire timer, og drengene ville stadig ikke med hjem. De var helt svedige af at have løbet rundt og havde det herligt.

Pænt og rent over det hele og pæn betjening af medarbejderene. Kedelig mad og så kunne der efter min mening godt tilføjes et par salater, sunde juicer, grøntsagsstave og frugt på menukortet – bare lige for at opveje lidt af den gevaldig store mængde sukker som der ellers var ;-)

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Lene 9. november 2015 at 12:20

  Tak for din anmeldelse, dejligt set fra en mors øjne med børn og sund fornuft :-)
  Vi har selv brugt legejunglen i slangerup, den ligger tæt på hvor vi bor og så må man selv medbringe madvarer (drikkevarer skal købes) hvilket er helt fint for mig.
  Det er også fint at kunne/skulle købe sin mad i legeland, hvis der er gode/sunde valgmuligheder, for som dig syntes jeg også at det sunde udvalg kan være ret begrænset i de legeland vi har besøgt….
  Vi vil da bestemt besøge Big i herlev
  Så tak for din mening om det :-)

  Lene (mor til 2)

  • Svar Mie 9. november 2015 at 13:03

   Hej Lene

   Tak for din søde kommentar :-)
   Jeg tror ikke, at man selv må medbringe mad i Leo’s Legeland. Men det kunne være godt, når nu de næsten ikke har nogle sunde alternativer.
   Men jeg tror du har ret…udvalget af grønt og frugter er nok meget begrænset i de fleste legelande. Jeg kan kun huske et, hvor de havde det.

   Drengene har allerede spurgt, hvornår vi skal i Leo’s Legeland igen, så mon ikke vi må en tur der over igen ;-)
   Der var rigeligt at give sig til, så hvis I får muligheden, skulle I da bestemt prøve det.

   Dejligt at du har lyst til at læse med.
   Hilsner fra Mie

  Skriv din kommentar