LEGO World
Tivoli og legeland

LEGO World

LEGO World

For to år siden var vi og vores ældste søn i Bella Centret til Lego World arrangementet. Nu har jeg set, at det snart afholdes igen, så derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive om vores oplevelse, da vi var der med vores den gang 3 årige søn.

Jeg husker arrangementet som værende kæmpe gigantisk stort, og jeg tror, der var Legoklodser i hver en lille krog af Bella Centret. Vi kunne slet ikke nå rundt og se det hele, på de timer vi var der, så vi valgte de områder ud, som egnede sig bedst til vores søn. Den gang og også i år har jeg set, at de har delt centret op i områder efter aldersgrupper. For alle, for de 3-5 årige, for de 5-7 årige og fra +7 år. Derudover var der puslerum, toiletter og områder hvor man kunne spise. Der var også en biograf, hvor vi var inde og se lidt af en Lego film, og en Lego butik hvor vi købte nyt Lego med hjem.

Maden
Maden kan jeg huske, at vi ventede temmelig længe på, fordi der var rigtig mange mennesker. Så hvis man har mulighed for det, gør det dagen nemmere selv at medbringe mad. Der findes steder, hvor man kan spise egen medbragt mad, og det er altså så ærgerligt at skulle bruge tiden på at vente.

Forlystelser for de mindste
Min opfattelse af LEGO World er at det egner sig både til små og store børn. Opdelingen af områderne i aldersgruppe gør, at børn og voksne kan besøge de steder, som de synes bedst om. Vi besøgte som sagt stederne til de mindste børn, og derfor er det også dem, som jeg skriver om her.

LEGO World
Der var et lille elektrisk tog som min søn prøvede. Der skal ofte ikke så meget til at glæde børn, og min dreng var vældig begejstret for den lille tur rundt på skinnerne.

LEGO World
LEGO World

LEGO World
Når det drejer sig om LEGO og at bygge, var der selvfølgelig også en masse imponerende modeller bygget ud af Legoklodser. Landområder, hoteller, sørøverskibe, toge, stationer og meget mere. Min ældste søn har altid været glad for at lege med LEGO og Brio. Lige fra han var omkring 1 år, har han leget med begge dele og bygget og bygget. Især er han begejstret for toge og at bygge lange baner med stationer.
Vi opholdt os ret lang tid ved de flotte LEGO-tog-modeller, så vi kunne nå at se dem alle.

LEGO World
LEGO World
LEGO World
Der var også et område, hvor man kunne tegne, klæde sig ud i forskellige kostumer, spille Wii eller hoppe på hoppeborg.

LEGO World
LEGO World
Her en kæmpe brandbil lavet i LEGO. Se det var noget som kunne imponere små
3 årige drenge ;-)

LEGO World
LEGO World
En labyrint ud af skum-Legokoldser for de helt små. Her kunne de få lov at suse rundt uden at kunne slå sig.

LEGO World
LEGO World
LEGO World
Det sted hvor vi opholdt os længst var område med LEGO DUPLO. Her var der hældt kæmpe store bunker af Legoklodser ud på gulvet, og så kunne børn (og voksne) ellers bygge, alt det de ville. Det er lige før, at jeg vil sige, at det havde været nok bare med bunkerne af LEGO. Jeg kan huske, at min søn næsten ikke var til at få med hjem igen. Her var mulighed for fri leg og uendelig muligheder for at bygge og være fantasifuld.
Han hyggede sig så meget, og samlede lange rækker af røde biler sammen med sin far.

En rigtig dejlig dag i LEGO World som jeg bestemt kan anbefale til andre børnefamilier med LEGO glade børn.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar