Kyllingesalat med ristede ananas
Salat

Kyllingesalat med ristede ananas

Kyllingesalat med ristede ananas

Jeg lavede denne her salat til min mor og jeg, da hun var hos i torsdags for at spise sammen med drengene og mig. Salaten er forholdsvis enkel uden så mange ingredienser, men det smagte smaddergodt.

Ananassen er stegt på en tør panden, så den fik en skøn sød smag. Kyllingestykkerne er paneret i hakkede mandler og bagt færdig i ovnen, og karrydressingen er hjemmerørt. I opskriften til karrydressingen har jeg skrevet, at der skal bruges creme fraiche. Men du kan også godt bruge græsk yoghurt eller skyr, alt efter hvad du synes bedst om.

Vi fik ikke spist alt salaten men gemte resten til frokost til dagen efter. Det gør ikke den store forskel om kyllingen er lidt lun eller kold – efter min mening. Så jeg mener sagtens, at man kan spise den kold den efterfølgende dag eller tage den med som madpakke.

Hvis du har lyst til at se flere af mine opskrifter på salater, kan du kigge her.

Kyllingesalat med ristede ananas

Opskrift på kyllingesalat med ristede ananas

Kylling med mandler
Romaine salat
Cherrytomater
Agurk
4 skiver frisk ananas
Fedtfattig karrydressing

Fremgangsmåde

Start med at forberede kyllingen. Når den er i ovnen, kan resten af salaten gøres klar. Rør karrydressingen sammen og sæt den i køleskabet, til den skal bruges.

Skyl og hak grøntsagerne og anret dem på tallerkenerne. Tag kyllingen ud af ovnen når den er færdig, og skær eventuelt stykkerne ud i endnu mindre stykker og læg dem på salaten.

Skær skrællen af ananassen og skær den ud i små tern som ristes på en tør meget varm pande. Vend stykkerne så de bliver ristede på begge sider. Læg dem rundt i salaten og kom lidt karrydressing over.

Mængde

4 personer

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar