
Nem kyllingesalat med karry til frokost
Opskriften på en nem, hurtig og lækker kyllingesalat med karry til frokost. Der er ikke tilsat sukker, som der er i mange købe-salater. Ananassen i salaten er en frisk ananas som er skåret ud i små stykker. Det smager super godt og tilføjer sødme.
Kyllingesalaten kan spises med rugbrød til eller som her med salatblade, agurk og tomatskiver. Du kan sagtens laves salaten dagen inden, den skal spises. Opbevar kyllingesalaten i en beholder med låg i køleskabet.
Jeg har anvendt en pakke kylling i tern, men har du en rest kylling fra aftensmaden, gør det kun salaten endnu bedre.

Kyllingesalat med karry
Ingredienser
- 1 pakke kylling i tern
- 2 skiver frisk ananas
- 200 g græsk yoghurt
- Salt og peber
- Karry
- Karse
Sådan gør du
- Skær ananassen i små tern og kom den op i en skål sammen med kyllingen.
- Rør dressingen sammen og smag den til med salt, peber og karry.
- Bland dressingen sammen med kylling og ananas.
- Pynt med karse.
Kylling salat til påskefrokost
Hjemmelavet kyllingesalat kan spises til frokost, i madpakken eller til påskefrokosten. Hvis du vil gøre ekstra ud af din kyllingesalat med karrydressing, kan du koge kylling og brugte i salaten. Det smager virkelig skønt, men tager selvfølgelig en del mere tid end at bruge færdigkøbte kyllingetern som i denne kyllingesalat opskrift.
Til påskefrokostbordet kan jeg også anbefale at prøve min hønsesalat. Den indeholder sprødstegt bacon og små æbletern. Den er faktisk lavet med kyllingeoverlår som er en noget nemmere og hurtigere opskrift end at lave en hel kylling.
Sund kyllingesalat
Hvis du gerne vil lave en sund kyllingesalat, kan du bruge en græsk yoghurt eller creme fraiche med lav fedtprocent. Pynt salaten med dine yndlings grøntsager og masser af friske og grønne krydderurter som purløg, karse og brøndkarse.
Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.
Ingen kommentarer