Opskriften på en nem, hurtig og lækker kyllingesalat til frokosten.
Der er ikke tilsat sukker, som der er i mange købe-salater. Ananas’en i salaten er frisk ananas, og den er blandet op med en græsk yoghurt 2%.
Kyllingesalaten kan enten spises med rugbrød til eller som her med salatblade, agurk og tomatskiver. Du kan sagtens laves salaten dagen inden, den skal spises og tage den med i beholder. Jeg har anvendt en pakke kylling i tern, men har du en rest kylling fra aftensmaden, gør det kun salaten endnu bedre.
Opskrift på kyllingesalat
En pakke kylling i tern eller en kyllingefilet
2 skiver frisk ananas
200 g græsk yoghurt 2%
Salt og peber
Karry
Karse
Fremgangsmåde
Skær ananas’en i små tern og kom den op i en skål sammen med kylllingen (som er tilberedt). Tilsæt græsk yoghurt og smag til med salt/peber og karry. Pynt med karse.
Mængde
1 person
Ingen kommentarer