Kyllingenuggets
Aftensmad

Kyllingenuggets

Kyllingenuggets

Kyllingenuggets – opskrift på lækre hjemmelavede nuggets.

Kyllingenuggets er slet ikke svære at lave selv, og så smager de mange gange bedre, end dem man kan købe. Det eneste du skal bruge for at lavede hjemmelavede nuggets er kyllingefilet, æg, rasp, salt, paprika og olie. Kyllingestykkerne bliver sprøde og saftige og jeg tør godt at garantere, at de vil være et hit hos børnene.

Jeg laver tit kyllinge nuggets til aftensmad. Begge børn og Søren er så vilde med dem, og det er ikke spor svært at lave nuggets selv. Vi plejer at spise dem sammen med pomfritter, små kartofler med salt og krydderier i ovnen eller bønnefritter.

Til min opskrift på kylling nuggets bruger jeg pankorasp. Panko rasp er lavet af lidt større brrødkrummer og det giver en mere sprød panering til kyllingen. Så bruger jeg hele æg, groft salt, solsikkeolie og en mild paprika.
Der skal ikke bruges meget olie til at stege i, men mere olie end jeg normalt ville vælge at stege i. Jeg bruger cirka 0.5-1 cm., og så steger jeg kyllingen i 2-3 hold, så der er god tid til at vende dem.

Nuggets opskrifter.

Jeg har et par andre nuggets opskrifter på bloggen også. Prøv blandt andet den her kyllingeburger med paneret kylling eller de her rispapirruller med sprød kylling og salat. Nuggets kan anvendes på så mange måder, og de behøver ikke altid at blive serveret sammen med pomfritter, selv om det da smager godt ;-)
Næste gang jeg laver hjemmelavede nuggets, tror jeg, at jeg vil lave en nuggets-salat. Det kunne smage rigtig godt med en masse friske grøntsager og så den sprøde kylling til.

Kigger du med på Facebook?
Her deler jeg hver dag opskrifter med inspiration til aftensmaden, madpakker, bagning eller søde sager. Når der er nye opskrifter eller andre indlæg på bloggen, bliver de naturligvis også delt.
>> Følg min Facebook profil her.

hjemmelavede nuggets
Nuggets

Kyllingenuggets

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 700 g kyllingeinderfilet
  • 2 æg
  • 4 dl panko rasp
  • 2 tsk. groft salt
  • 2 tsk. mild paprika
  • Solsikkeolie

Sådan gør du

  • Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk æggene sammen med en gaffel.
    Kom rasp i en anden dyb tallerken sammen med salt og paprika. Vend det sammen.
    Varm en stor pande op med 0,5-1 cm. olie i bunden.
    Vend kyllingen i æg og derefter i rasp og brun dem på panden på begge sider til de er gennemstegte. Kyllingen skal ikke vendes om flere gange, så holder paneringen ikke så godt. Steg dem færdige på den ene side før de vendes om og steges på den anden side.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk
Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar