Kyllingeburger med paneret kylling
Aftensmad

Kyllingeburger med paneret kylling

Kyllingeburger med paneret kylling

Kyllingeburger med paneret kylling, salat, agurk og mayonnaise – en lækker og nem opskrift på kylling burger.

Vi har på det seneste fået kyllingeburger med paneret kylling en del gange. William er helt vild med det, og så gav det jo mig anledning til at teste opskriften gentagende gange. Nu har vi måske så også fået vores del af kyllingeburgere for noget tid. Jeg synes godt, at der må gå et par måneder, før vi skal have det igen.

I denne kyllingeburger er bøfferne lavet af kyllinge fars som er vendt i æg og panko rasp. Panko rasp er grovere end almindelig rasp, og så er det godt at bruge til fx kylling, nuggets eller fisk, hvor der skal være en sprød overflade. Du kan også godt bruge almindelig rasp, eller det der kaldes gourmet rasp. Det kan bare være lidt svære at få den sprøde overflade med almindelig fint rasp.

Burgerbollerne er hjemmebagt – den opskrift kommer også her på bloggen. Hvis du ikke har tiden eller lysten til hjemmebag kan burgerboller fra supermarkedet selvfølgelig også fint bruges. Mayonnaisen er en salatmayonnaise som er købt. Hvis du gerne vil lave din egen, kan du fx. laven en hvidløgsmayonnaise (en aioli) – se opskriften her under.

Prøv også disse opskrifter til din kyllingeburger med paneret kylling:
Hjemmelavet aioli
Agurkesalat
Hjemmelavet pommes frites med parmesan og timian

Jeg får i denne tid ikke lavet helt så meget mad, som jeg plejer. Dagene går så hurtigt, når hele familien er hjemme, og der er to børn som skal have hjemmeskole og hjælp til lektier.
Vi øver os stadig på at få den nye hverdag til at hænge sammen for os alle.
Har du lyst, kan du følge med på min Instagram profil og Facebook.

Kylling burger
Kyllingeburger

Kyllingeburger med paneret kylling

Antal 7 stk.

Ingredienser

Kyllingebøffer

  • 800 g hakket kyllinge fars
  • 2 æg
  • Salt og peber
  • Panko rasp
  • Smør og olie til at stege i

Fyld

  • Salatblade
  • Agurk
  • Salatmayonnaise

Sådan gør du

  • Skyl og skær salaten og agurken så det står klar.
    Form farsen til syv flade runde bøffer.
    Slå æggene ud i en lille skål og tilsæt salt og peber. Piske æggene godt sammen med en gaffel.
    Kom panko rasp i en dyb flad tallerken. Jeg plejer at hælde lidt op af gangen, så raspen ikke bliver for våd af æggene.
    Kom smør og olie på en stor pande og varm den op.
    En af gangen løftes en bøf over i æggeblandingen og derefter i rasp. Æg og rasp skal være på begge sider af bøffen.
    Læg bøffen på den varme pande og fortsæt med den næste bøf. Steg alle bøfferne på begge sider til de er sprøde og gyldne.
    Lun burgerbollerne i ovne, hvis ikke de er nybagte.
    Smør hver burgerbolle med mayonnaise og læg salatblade og agurk og derefter kyllingebøffen på bollen - slut af med toppen.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Følg meget gerne med på min Facebook og Instagram profil også. 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar