Kyllinge carbonara
Aftensmad

Kyllinge carbonara

Kyllinge carbonara
Opskrift på pasta carbonara med kylling.

Cremet kyllinge carbonara med små stykker af kyllingfilet og en god salat. En lækker og nem hverdagsret som vitterlig ikke tager mere end en halv times tid at lave.

Jeg troede, at jeg havde købt ingredienser ind til spaghetti carbonara, men jeg havde glemt bacon. Det gjorde nu ikke så meget, da vi heldigvis havde en pakke kylling som kunne bruges. Så blev det bare til carbonara med kylling i stedet. Faktisk kan drengene også bedre lide kylling end bacon, så de blev kun glade for, at der var kylling i retten.

Jeg har brugt en madlavningsfløde i opskriften, men har du piskefløde kan det også anvendes. Brug eventuelt lidt mindre af det og bland lidt mælk i, hvis sovsen bliver for tyk. Kyllinge carbonara må gerne være cremet, men pastaen skal ikke vælte rundt i sovs, synes jeg.

Vi fik en en salat til uden dressing bestående af hjertesalat, feld salat og lollo rosa salat. Toppet med blåbær og en bladning af nødderne hasselnødder, mandler, cashewnødder og valnødder. Drengene fik deres egne små skåle med blåbær og nødder, da ingen af dem er specielt begejstret for salatblade.

Inden vi fik børn, lavede jeg tit salater med mange ingredienser. Nu spiser vi mest enkle salater eller grøntsager som ikke er blandet. Det er nu en gang nemmere, når børnene selv kan få lov at pege ud, hvad de gerne vil have af det grønne. For et par uger siden var det tomater som hittede, og nu er det mest frugt og nødder. Vi lader dem spise de grøntsager og frugter, som de vil. Jeg tror ikke, at der kommer noget godt ud af at mase på, og ser heller ikke grundt til det, da begge er gode til at spise varieret.

Kyllinge carbonara

Kyllinge carbonara

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 500 g kyllingfilet
  • Smør til stegning
  • 2 håndfulde revet ost
  • 2 pasteuriseret æggeblommer
  • 500 ml Madlavningsfløde 18%
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog spaghettien i 10 minutter. 
    Skær kyllingen ud i mindre tern og steg den i en sauterpande med smør. Tilsæt derefter madlavingsfløden og osten. Lad retten simre lidt ved svag varme og smag til med salt og peber. 
    Hæld den kogte spagetti op i saucen og bland det godt rundt. Tilsæt æggeblommerne til sidst og retten er færdig. Æggeblommerne er med til at samle retten og gør saucen tykkere.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar