Kylling i karry

Kylling i karry

Både William og Malte er vilde med kyllinge i karry, og jeg kan nu også ret godt lide det. Det er skønt med en ret, som er forholdsvis nem og hurtig at lave, og som jeg med garanti ved, at de godt kan lide. Malte er så glad for kylling i karry, at vi altid gemmer en rest til ham til dagen efter, når der er noget tilbage. Han er ikke så begejstret for ris, men kyllingen, karrysovsen og tilbehøret spiser han i store mængder.

Det gode ved denne ret er også, at den kan laves i etaper, og det var lige præcis, sådan jeg måtte lave den i fredags, da drengene og jeg var alene hjemme. De legede i haven, og jeg kiggede ud til dem flere gange… eller skulle jeg skrive rigtig mange gange ;-) Hver gang de var blevet uvenner, ville fortælle mig noget eller spørge om noget. “Moar, kom lige”, lød det cirka hver 5. minut. Men så er det godt med en ret, som let kan afbrydes, uden at det får betydning for smagen.

Her kan du se lidt flere af mine opskrifter med karry.
En klassisk og mild boller i karry, en karrydressing som kan bruges til salater, i burger eller sandwich eller hvad med en æggesalat med karry til frokosten?

Kylling i karry

Kylling i karry

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 1000 g kyllingebrystfilet
  • 1 lille rødløg
  • Smør til at stege i
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 500 ml madlavningsfløde 15%
  • 3 tsk. karry
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skær kyllingen ud i mindre stykker og steg dem i smør i en sauterpande. Skræl og hak løget helt fint og kom det ned til kyllingen. Vend kyllingen og løget på panden i et par minutter til kyllingen er hvid og gennemstegt.
    Tilsæt karry, grøntsagsbouillonen og madlavningsfløden imens der røres rundt i panden. Lad retten simre i 5-7 minutter og smag den til med salt og peber.
    Serveres med kogte ris, grøntsager og frugt.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’


Kommentarer

Kylling i karry — 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.