Kurve til børnetøj
Hobby og DIY

Kurve til børnetøj

Kurve til børnetøj

For flere år tilbage blev jeg af en veninde introduceret til scrapbooking. Jeg har altid taget mange billeder og kan godt lide kombinationen af at fortælle en historie med billeder, samtidig med at minderne bevares. Det er derfor, jeg blev så glad for scrapbooking, og jeg har flere fyldte mapper stående i reolen.

Da jeg fik min ældste søn, købte jeg endnu flere scrapbooking genstande, og jeg tror, der var nok pynt til at lave adskillige mapper til ham. Månederne gik og der var ikke meget tid til at lave kreative ting med en lille ny i huset. Jeg forsøgte flere gange at komme videre med mit krea- projekt, men meget blev det ikke til. Et par år senere kom lillebror til verden, og skabene i kontoret var stadig fyldt med materialer, som ikke var taget i brug.
I stedet for at blive ved med at blive frustreret over at jeg ikke fik lavet bøger til drengene, begyndte jeg at bruge scrapbooking materialerne til at lave andre små kreative ting til hjemmet. Små projekter som jeg kunne overskue at færdiggøre samtidig med at min kreative lyst blev plejet.

Kurve til børnetøj

Jeg kan godt lide, når der er styr på tingene og er lidt af en planlægger ;-) Derfor er flere af de små ting som jeg har lavet til vores hjem også med til at gøre hverdagen lidt lettere, samtidig med at de pynter. En af de første ting som jeg gerne vil vise jer er disse kurve, som vi bruger til børnenes tøj.

Inden lillebror kom til verden, havde vi en kurv til alle hverdagene, som jeg hver søndag kom ugens tøj i. Vi vidste altid, hvor tøjet var, og var fri for at skule bruge tid på at finde tøj om morgenen. Der stod ugedage på kurvene, og hvis jeg vidste, at det blev meget varmt/koldt for eksempel tirsdag, eller at der var tur-dag en af dagene, tilpassede jeg tøjet efter det.

Med to drenge i huset er det for meget med 10 kurve, så nu har vi i stedet kun en til dem hver. Jeg synes stadig, at de er til hjælp, da vi slipper for at skulle lede efter tøj om morgenen. Og nu hvor den ældste søn på 5 år selv tager tøj på, kan han selv hente kurven, og han ved, at den står klar i bryggerset.

Kurve til børnetøj

For at gøre kurvene lidt sjovere for børnene har jeg pyntet dem. Hvis du kan bruge ideen om kurve til børnetøj, og vil lave noget lignende skal du bruge.

  • Plastikkurv (e)
  • Pap eller papir
  • Saks
  • Dobbeltklæbende tape
  • Klistermærker (figurer og bogstaver)

Alle materialerne er købt i hobbybutikker.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar