Kiwi-ispinde med chokolade
Snack og sødt

Kiwi-ispinde med chokolade

Kiwi-ispinde med chokolade

Vi har en som er meget glad for is herhjemme! William elsker is, og han spiser næsten alle slags is med stor nydelse. Han er både til flødeis, isvafler, sorbet is, yoghurt-is og frugt-is. Simpelthen is i alle afskygninger og han kan spise is året rundt.

William og jeg har flere gange lavet ispinde sammen. Vi har både prøvet at lave ispinde ud af frugt, saftevand og sodavand. Nu har jeg prøvet at lave kiwi-ispinde med chokolade til drengene. Egentlig er det jo bare et stykke kiwi, men når det sidder på en ispind og har været i fryseren, så må man godt kalde det en is ;-)

Jeg har tænkt mig, at drengene skulle have en kiwi-ispind, når vi har spist aftensmad. Malte er glad for kiwi, og William som sagt for is. Så jeg håber, at isen falder i smag hos dem begge.

Har jeg for øvrigt fået fortalt, at Malte er startet i børnehave?
Nå men det er han, så nu går Malte og William i børnehave sammen for en kort stund. En meget kort stund for i morgen har William nemlig sidste dag, inden han starter i SFO og skole. Det betyder, at vi skal til at lave madpakke hver dag, så jeg håber, at I er klar til madpakke-billeder og opskrifter? :-)

Kiwi-ispinde med chokolade

Opskrift på kiwi-ispinde med chokolade

1 kiwi
50 g mørk chokolade
0,5 tsk økologisk kokosolie

Fremgangsmåde

Skær kiwien ud i tre tykke skiver – enderne skal ikke bruges til isene. Sæt skiverne på en ispind og kom dem i fryseren i et par timer.

Smelt chokoladen og bland den med kokosolien. Jeg har smeltet chokoladen i mikroovnen. Når det er så små mængder chokolade, gider jeg ikke lave det i et vandbad.

Måske undrer du dig over hvad kokosolien er til for? Den gør at chokoladen ikke størkner i for tykt et lag, og at den sidder bedre fast på isen.

Mængde

3 kiwi-ispinde

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar