Julemarked på Højbro Plads
Julemarkeder for børn

Julemarked på Højbro Plads

Julemarked på Højbro Plads
Vi har været på årets første julemarked på Højbro Plads – også kaldt Deutsch Julemarked. Et hyggeligt lille julemarked som ligger nær Strøget i København.
Her er boder med smykker, kunst, julepynt, strikket huer og handsker, lækre søde
sager og mad.

Det er som sagt et lille marked men utrolig hyggeligt og ganske velegnet til at have små børn med. Julepynten, de små træboder, og den kunstige sne giver den helt rette julestemning. Derudover var vi så heldige at møde selveste julemanden. Han snakkede med børene om deres ønsker og lod sig gerne fotografere. Vores ældste dreng var dog ikke sådan at narre. “Ham der er ikke den rigtige julemand mor. Han er bare, en der er klædt ud” :-)

Vi købte ikke nogen ting, men vores ældste søn fik prøvet jule-toget.
Vi købte lækre pakistanske nudler med kylling og grøntsager. Til dessert købte vi spanskrør med sukker, også kaldet churros. Det er en form for dej som frituresteges, og så kan man drysse med sukker, kanel eller chokoladesauce. De har dem også hvert år, når der er jul i Tivoli, og de smager så godt! Prøv dem hvis ikke du kender dem.

Min anmeldelse af julemarked på Højbro Plads

Det er et lille men hyggeligt marked. Det er børnevenligt, og passende at besøge ved en lille juletur. Julemarkedet i Nyhavn ligger i nærheden, så det kan man jo eventuelt besøge, hvis man har lyst til at se flere boder.
Husk at prøve deres spanskrør på julemarkedet på Højbro Plads, de er gode!

Julemarked på Højbro Plads
Julemarked på Højbro Plads
Julemarked på Højbro Plads Julemarked på Højbro Plads Julemarked på Højbro Plads Julemarked på Højbro Plads Julemarked på Højbro Plads

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar