Jordbær-hapsere med creme
Snack og sødt

Jordbær-hapsere med creme

Jordbær-hapsere med creme

Det er jo ikke ligefrem sæson for jordbær på denne tid af året. Men forleden dag fik jeg købt nogle rigtig store og meget lækre jordbær, som jeg lavede til disse jordbær-hapsere med creme. Cremen på toppen er inspireret af mine favorit kager red velvet cupcakes. Det er en creme som laves af flødeost som bliver rørt med flormelis og vaniljesukker. Jeg har her i opskriften brugt en light flødeost, fordi det lige var, det vi havde, men almindelig flødeost kan sikkert også bruges.

Det er næsten lige før, at jeg vil kalde jordbær-hapserne for sundt slik. Der er ikke brugt meget af hverken creme, kiks eller chokolade, så størstedelen må siges at være jordbær. Hvis man gerne vil tilføje mere creme kunne man fx. skære jordbærrene over på den lange side, så der blev gjort plads til mere creme.

William og Malte fik et jordbær hver på deres eftermiddags-tallerken, da de var blevet hentet fra børnehave og SFO. “Jeg vil gerne have mere”, sagde Malte efter at have spist det første jordbær. “Jeg kan godt lide det creme, der er på”. “Jeg vil også gerne have flere jordbær”, lød det fra William. Jeg synes også selv, at de var ret lækre, så hvis jeg er så heldig at finde gode jordbær igen, skal der laves jordbær-hapsere. Det kan godt være, at de kunne have set pænere ud – men smagen fejler ikke noget ;-)

Jordbær-hapsere med creme

Jordbær-hapsere med creme

Opskrift på jordbær-hapsere med creme

5-6 meget store jordbær
35 g flødeost naturel light
15 g flormelis
0,5 tsk vaniljesukker

Pynt: Lidt mørk chokolade og Digestivekiks

Fremgangsmåde

Pisk ost, flormelis og vaniljesukkeret sammen. Skyl jordbærrene og skær en smule af både toppen og bunden af dem, så de kan stå stabilt, og der bliver plads til cremen. Kom creme på toppen af jordbærrene og pynt med revet chokolade og knust Digestivekiks.

Mængde

1 person

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar