Jordbær-blåbær smoothie
Drikkevarer

Jordbær-blåbær smoothie

Jordbær-blåbær smoothie

En god og nem smoothie med jordbær og blåbær.

Jeg fik sen morgenmad i går, så det blev både min morgenmad og frokost. Knækbrød med røræg og peberfrugt vendt på panden og så en lækker jordbær-blåbær smoothie.
Jeg plejer ikke så tit at bruge yoghurt, når jeg laver smoothies. Jeg godt kan lide, at de smager og indeholder mest frugt. I denne smoothie med jordbær og blåbær har jeg dog brugt en halv deciliter yoghurt med jordbær, og det gjorde den rigtig lækker og cremet.

Her på året hvor det ikke er sæson for friske bær, bruger jeg mest de frosne. Det gør så samtidig at smoothien bliver kold og frisk, så derfor er det ikke nødvendigt at komme isterninger i eller stille den på køl. Når jeg bruger friske bær, plejer jeg at tilsætte godt med isterninger. Jeg kan nemlig bedst lide en iskold smoothie, og det vil drengene også allerhelst have.

Jeg her flere andre gode opskrifter på smoothies, som du kan se under drikke.
De kan selvfølgelig også anvendes som et lille mellemmåltid – måske til de sultne børn om eftermiddagen eller som en sundere dessert.
Vi får mest smoothie i weekenden til vores sene morgenmad. Så laver jeg gerne en omgang røræg til eller hjemmebagte boller. Den slags har vi ikke tid til i hverdagene, så derfor er det ekstra hyggeligt at gøre mere ud af morgenmaden i weekenden.

Følger du med på min Instagram profil? :-)
Her viser jeg tit, hvordan opskrifterne laves og så deler jeg små glimt fra hverdagen.
Kig endelig med hvis du ikke allerede gør det. Jeg har linket til profilen men du kan også finde mig ved at søge på madling_dk

Prøv også disse opskrifter på smoothie:
Morgen-smoothie med vanilje yoghurt og banan smoothie.

Jordbær-blåbær smoothie

Jordbær-blåbær smoothie

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 1 håndfuld frosne jordbær
  • 1 lille håndfuld frosne blåbær
  • 1 dl mælk
  • 0,5 dl yoghurt med jordbær
  • 0,5 tsk. vaniljepulver (uden sukker)

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne ned i en blender og blend det hele godt sammen. Hvis smoothien er for tyk kan du blande lidt mere mælk i. 
    Drikkes med det sammen med sugerør.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar