Hvide chokoladebrud med lakrids og sølvstøv
Snack og sødt

Hvide chokoladebrud med lakrids og sølvstøv

Hvide chokoladebrud med lakrids og sølvstøv

Den ene dag tager den anden her i december, og derfor har jeg ikke haft tid til at blogge.
I sidste uge lå jeg syg med feber og en ordentligt omgang influenza. Det er virkelig lang tid siden, at jeg har været så forkølet, som jeg var der! Men nu er det heldigvis meget bedre, så jeg nyde at gøre juleklar og hygge med familien.

Vi skal holde jul hjemme hos os, og vi bliver 13 personer til middag. Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi skal være sammen, se en masse juletegnefilm med børnene og have god julemad og søde sager. Jeg tror, at det her må være den december, hvor jeg har spist mindst søde julesager. Jeg er også først kommet i gang med julebagningen i denne uge, så nu ser jeg frem til, at vi snart skal smage på det hele.

I går aftes lavede jeg disse hvide chokoladebrud med lakrids og sølvstøv. Derudover indeholde de også hakkede cashewnødder for at give chokoladen lidt ekstra knas. Cashewnødder var lige hvad jeg havde i skuffen, men har man ikke lige det kan mandler, valnødder eller hasselnødder også bruges.

Til sidst vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Jeg tror ikke, at jeg når at dele flere opskrifter her på bloggen i juledagene, så det er mest på Facebook og Instagram jeg er aktiv og deler billeder. Følg meget gerne med ♥

Se mange flere julegodter her: Opskrifter til jul

Hvide chokoladebrud med lakrids og sølvstøv

Hvide chokoladebrud med lakrids og sølvstøv

Antal 14 stk.

Ingredienser

 • 170 g hvid chokolade
 • 25 g usaltede cashewnødder
 • 2-2,5 tsk. lakridspulver
 • Spiselig sølvstøv

Sådan gør du

 • Hak cashewnødderne fint så der ingen store eller grove stykker er tilbage.
  Hak chokoladen ud i små stykker og smelt halvdelen af chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen. Når chokoladen er smeltet røres den sammen med den anden halvdel og hældes derefter ud på et stykke bagepapir.
  Smør chokoladen ud i et tyndt lad på bagepapiret med en spartel eller en dejskraber.
  Jeg lavede en cirkel på cirka 29 x 29 cm.
  Pynt chokoladen med de hakkede nødder og drys med lakridspulveret og sølvstøvet.
  Sæt chokoladen på køl eller stil den foran et åbent vindue til den er helt størknet. Herefter skæres eller knækkes chokoladen ud i mindre passende stykker.
  Opbevar chokoladebrudene på køl i en beholder med låg.
  Jeg synes, de smager allerbedst kolde. 

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar