Hjemmelavet taco krydderi mix
Dip og dressing

Hjemmelavet taco krydderi mix

Hjemmelavet taco krydderi mix

Jeg lavede en ret god mexicansk inspireret pastaret forleden dag. I den var der blandt andet salsa og hjemmelavet taco krydderi mix. Tidligere har jeg bare blandet spidskommen og paprika eller købt en færdigblandet pose med taco mix, når vi har fået mexicansk mad. Men nu jeg fik lyst til at prøve at lave at lave min egen blanding med lidt flere forskellige krydderier.

Jeg har testet og smagt mig frem af flere omgange, til jeg synes, at det var god. Det er ikke en vældig stærk blanding, som jeg også skriver under opskriften. Så hvis man gerne vil have en taco blanding med “pow” i, så kan der tilsættes mere chili, peber eller en stærk paprika.

Blandingen er beregnet til 1 kilo oksekød eller kylling, men den kan også blandes med creme fraiche til en taco-dressing til tortilla chips.
Opskriften på min mexi-pastaret kommer også her på bloggen, når jeg har fået skrevet opskriften og redigeret billederne.

Hjemmelavet taco krydderi mix

Hjemmelavet taco krydderi mix

Antal 1 lille skål

Ingredienser

Taco krydderi mix til 1 kg hakket kød eller kylling

 • 0,5 tsk. løgpulver
 • 0,5 tsk. oregano
 • 0,5 tsk. havsalt
 • 0,5 tsk. sukker
 • 1 tsk. kværnet sort peber
 • 1 tsk. chiliflager
 • 1 tsk. spidskommen
 • 2 tsk. mild paprika

Sådan gør du

 • Kom alle krydderierne i en skål og rør dem sammen. Jeg har brugt en måleske, så jeg kunne notere de præcise mål til opskriften, og fordi jeg ved, at der kan være forskel på teskeer.
  Blandingen her er beregnet til 1000 gram oksekød, men man kan også bruge den til at blande i creme fraiche og så har man en taco-dip. Jeg har ikke lavet min taco krydderi mix stærk, så derfor har jeg holdt igen med chiliflagerne og peber. Hvis man gerne vil have den meget spicy, kan der skrues endnu mere op for krydderierne eller bruges en stærk chili.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar