Hjemmelavet pizzasandwich

Hjemmelavet pizzasandwich

Hjemmelavet pizzasandwich er noget så lækkert! Dejen laves på samme måde, som når man laver pizzaer. Men inden bagning foldes dejen og lukkes sammen. Man kan putte ost i inden pizzaerne kommes i ovnen, som jeg har gjort det. Det gør at pizza-sandwichen bliver lidt mere snasket indeni, og så smager det ekstra godt med den smeltede ost.
Efter bagning skæres pizzaen op og fyldes med grøntsager, kød og dressing. Jeg havde købt noget færdig kyllingekebab, som vi kom i sammen med salat, tomat, agurk, rødløg og dressing.

Der bliver fire pizzasandwich ud af opskriften. Jeg lavede en dobbelt portion, så vi også havde til frokosten dagen efter. Vi har nemlig sommerferie nu, så der laves ikke madpakker for tiden. Det fungerede fint at lune brødene dagen efter, der var de stadig næsten som nybagte.

Se mange flere af mine opskrifter på pizza her.

Hjemmelavet pizzasandwich

Hjemmelavet pizzasandwich

Hjemmelavet pizzasandwich

Antal 4 stk.

Ingredienser

  • 3 dl koldt vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. havsalt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 500 g Tipo 00 hvedemel (italiensk hvedemel) + lidt ekstra til når pizzaerne skal formes
  • 170-180 g revet mozzarella

Fyld:

  • Salat
  • Cherrytomater
  • Agurk
  • Rødløg
  • Kyllingekebab eller andet kød
  • Creme fraiche dressing

Fremgangsmåde

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, salt og olivenolie. Tilsæt melet lidt af gangen og rør det hele godt sammen. Jeg har brugt en køkkenmaskine til at ælte dejen.
    Dejen skal æltes, til den er helt glat og ensartet. Sæt dejen til at hæve i 45 minutter med et viskestykke over skålen.
    Del dejen i 4 dele og drys lidt mel ud på bordet og på kagerullen. Rul hver klump dej ud til en rund pizza på cirka 25 cm. i diameter.
    Fordel osten på halvdelen af hver pizza og luk den. Tryk kanten godt sammen, så pizzaen lukkes til. Læg de lukkede pizzaer på to plader med bagepapir.
    Bagetid: 15-17 minutter ved 225 grader varmluft.
    Imens pizzaerne er i ovnen gøres grøntsagerne og kødet klar. Når pizzaerne er færdigbagt, tages de ud af ovnen, og så skal de køle af i et par minutter på en bagerist.
    Skær pizzaerne op langs den runde del og fyld dem med grøntsager, kød og dressing.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.