Morgenmad
Morgenmad

Hjemmelavet müsli med kakao og kokoschips

Hjemmelavet müsli med kakao og kokoschips

Hjemmelavet müsli med kakako og kokoschips – en nem og god müsli som kan bruges til hverdag eller brunch. Jeg har brugt en færdigkøbt blanding af havre, hvede, spelt, rug og byg, men man kan også bare laves sin egen blanding, alt efter hvad man lige har i køkkenskabene.
Kokoschipsene har jeg har også købt færdige. Det er faktisk nogle, vi tit har på lager, da jeg synes de er rigtig gode. De er ristede og kan bruges både til morgenmaden, til dessert eller som en lille snack. Jeg har fx brugt dem her i denne smoothie skål med banan og kakao og i denne morgen smoothie skål med bær.

Vi fik müslien som tilbehør til yoghurt naturel sammen med jordbær og blåbær.
Det var en del af min fødselsdags-brunch i sidste weekend. Jeg tror jeg har en enkel opskrift mere på lager fra brunchen, når den er delt, laver jeg et indlæg med alle brunch-opskrifterne samlet :-)

Jeg har William hjemme i dag, da han er blevet syg. Jeg har lovet ham, at vi skal putte under dynerne og se Trolls om lidt. Fortsat god mandag til jer :-)

Hjemmelavet müsli med kakao og kokoschips

Opskrift på hjemmelavet müsli med kakao og kokoschips

750 g havre, hvede, spelt, rug og byg (jeg har brugt øko 5-gryn fra Kornkammeret)
100 g smør
4 tsk honning
50 g ristede kokoschips
4 tsk vaniljesukker
4 spsk kakao (ren kakao)
50 g chokolade

Portionen her er ret stor, så jeg lavede den af to omgange

Fremgangsmåde

Smelt smør og honning på en stor pande. Tilsæt grynblandingen og lad det brune et par miutter imens der vendes hyppigt rundt i det. Tilsæt kokoschips, vaniljesukker, kakao og chokoladen (hakket) og vend det hele godt rundt på panden.

Hæld müslien ud på 1-2 stykker bagepapir og lad den køle af inden den kommes på glas med låg. Opbevares i køkkenskabet.

Mængde

2 glas hjemmelavet müsli

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar