Hjemmelavet frugtjuice
Drikkevarer

Hjemmelavet frugtjuice

Hjemmelavet frugtjuice

Frugtjuicen her har jeg lavet mange gange til William og Malte, efter vi fik en juicemaskine. De har kunne lide næsten alle de juicer, som vi har lavet, men denne her er deres absolutte favorit. Den er meget simpel, da der kun skal bruges tre slags frugt. En anden god ting ved denne juice er, at det er frugter, som vi næsten hver dag har haft i køleskabet gennem denne sommer. Samtidigt synes jeg, at det er dejligt at kunne lave sin egen juice. Der er ingen tilsætningsstoffer i, nul tilsat sukker – kun ren frugt. Det kan virkelig smages, hvis man sammenligner med mange af de juicer, som man kan købe i butikkerne.

Vi har endnu ikke prøvet at lave en ren appelsin- eller æblejuice på maskinen. Det er som om, at det er lidt sjovere at blande frugterne :-) Men når det til efteråret bliver sæson for æbler og appelsiner i vintermånederne, skal jeg helt sikkert lave mig et stort glas friskpresset æble- og appelsinjuice .

Hjemmelavet frugtjuice

Opskrift på hjemmelavet frugtjuice

2 æbler
2 appelsiner
2 nektariner

Fremgangsmåde

Skyl og rens frugterne. Jeg plejer at skære æblerne over i både og fjerne kernehusene. Det er nemlig ikke altid, at vores juicemaskine får kernerne sorteret fra. Appelsinerne skræller jeg, og stenene fra nektarinerne skæres fra, inden frugten kommes ned i juicepresseren.

Nyd frugtjuicen kold med et par isterninger i og sugerør eller bland juicen op med lidt danskvand.

Mængde

4 dl hjemmelavet frugtjuice

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar