Hjemmelavede til og fra kort
Hobby og DIY

Hjemmelavede til og fra kort

Hjemmelavede til og fra kort

Da børnene sov i går aftes, sad jeg og hyggede mig med at lave hjemmelavede til og fra kort. Vi har en masse papir, glimmer, tuscher, klistermærker og alt muligt andet pynt i skabene i vores kontor. Jeg købte det meste af den, inden vi fik børn. Den gang satte jeg ofte vores mange billeder fra ferie og andre oplevelser i scrapbøger. Det er rigtig hyggeligt at kunne se tilbage på, og jeg har altid taget et væld af billeder, både hjemme og når vi var nogen steder.

Nu får jeg ikke rigtigt brugt alle de kreative dimser og ting længere. Mest bliver det taget frem, når drengene klipper eller pynter gaver og kasser. Jeg har mange gang sagt til mig selv, at jeg ville i gang med det igen. Men jeg må nok indse, at tiden ikke er til det.

Et par kort til fødselsdage får jeg dog lavet en gang imellem, og i går blev det til til og fra kort, som skal bruges til jul. Det er så hyggeligt at sidde koncentreret og glemme alle hverdagens gøremål. Jeg kan huske, at jeg som barn også klippede og tegnede ofte.
Jeg lavede både kort og invitationer men også til og fra kort til mine forældre til jul.
Jeg kan hverken sy, strikke eller andet af den slags, så det her er min lille kreative-hygge-ting.

Hjemmelavede til og fra kort

Børnene var ikke med til at lave til og fra kort denne aften, men det kunne de nu sagtens have været. Jeg er sikker på, at de vil nyde at være med til at pynte julegaverne, så det må vi få gjort end anden aften ♥

Hjemmelavede til og fra kort

Det meste papir og pynt kan bruges. Men her kan du se, hvad jeg har brugt til de fire kort.
Saks
Dobbeltklæbende tape
Bånd med striber
Glimmer og lim med farve
Knapper
Stempler og sværte
Tusch
Selvklæbende blondekant
Papir

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar