Opskriften på den allerbedste cowboy toast – en hjemmelavede cowboytoast med det hele.
Hjemmelavede cowboytoast med bøf, bløde løg og ketchup. En rigtig luksus cowboytoast som smager mega lækkert!
Jeg fik sådan lyst til hjemmelavet cowboytoast. Jeg tror ikke, at jeg har fået det siden min barndom.
Min bror og jeg fik dem af og til hvis vores forældre skulle ud, og jeg mener også, at de havde dem i min skolekantine. Som barn brød jeg mig slet ikke om løg, og jeg tog altid løgene ud, inden jeg skulle spise toasten. Sådan er det heldigvis ikke i dag. I dag er jeg vild med løg, og synes at det er et absolut must i cowboytoast.
Jeg har forbagt den ene skive toastbrød med kødet i ovnen. Det har jeg, fordi jeg ikke var sikker på, om det ville blive gennemstegt i toastmaskinen. Jeg er ikke til rødt kød, så derfor var det smarteste at gøre det på denne måde. Farsen er rørt med bland andet soya for at give kødet ekstra god smag. Til sidst kom jeg også persille i. Det ved jeg godt, ikke normalt hører til i cowboytoast, men som du nok har bemærket her på bloggen, så kan jeg næsten spise persille til alt ;-)
Der bliver 10 hjemmelavede cowboytoast ud af opskriften. Hvis du ikke ønsker at lave nær så mange toast, kan mængden justeres under feltet “antal”. Det finder du lige over listen med ingredienserne.
Prøv også denne lækre grillet sandwich med kylling og avocado.
Den smager så godt, og kan ligesom hjemmelavede cowboytoast spises både til frokost og aftensmad,
Kigger du med på Facebook?
Her deler jeg hver dag opskrifter med inspiration til aftesmaden, madpakker, bagning eller søde sager. Når der er nye opskrifter eller andre indlæg på bloggen, bliver de naturligvis også delt.
>> Følg min Facebook profil her.
Hjemmelavede cowboytoast
Ingredienser
- 700-800 g hakket oksekød
- 3 spsk. soya
- 1,5 tsk. salt
- Lidt peber
- 1 æg
- Smør til stegning + toastmaskinen
- 5-6 løg
- Bredbladet persille
- Ketchup
- 20 stk. toastbrød
Sådan gør du
- Bland kød, soya, salt, peber og æg sammen. Rør farsen godt sammen og stil den på køl i 15-20 minutter. Læg 10 stykker toastbrød på en plade med bagepapir og smør dem med 70-80 gram kød med en kniv. Stil toastbrødene med kød i ovnen.Bagetid: 10-15 minutter ved 200 grader. Imens brødene er i ovnen skrælles løgene og skæres i tynde ringe. Brun dem på panden i smør i et par minutter, og kom dem i en skål med stanniol over, så de er klar til at komme i toasten senere.Efter brødene med kød har været i ovnen lægges de 10 stykker toastbrød (uden noget på) oven på de andre. Lav toastene i en toastmaskine eventuelt med lidt smør på, så de ikke brænder på.Kom bløde løg, ketchup og persille i toasten inden den spises. Jeg satte alle toastene på bordet, og så kom vi selv fyld i hver især.
Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.
4 Kommentarer
Ren nostalgi! Det må være rundt regnet 100 år siden, jeg sidst har fået en cowboytoast. Oksekød og toastbrød er hermed skrevet på indkøbssedlen :)
Hej Trine
Ja ren nostalgi. Men hyggeligt at tage de gode gamle retter i brug en gang imellem :-)
Uuuhh…Dem solgte de så meget i kantinen og i klubben ?? Altså den færdiglavede version…den her må prøves.
Hej Camilla
Jeg husker dem også fra min barndom, ret hyggeligt.
Den hjemmelavede udgave kan bestemt anbefales :-)
Hilsner fra Mie