Hjemmelavede bananchips
Snack og sødt

Hjemmelavede bananchips

Hjemmelavede bananchips

Tørrede bananer – opskrift på nemme hjemmelavede bananchips.

Hjemmelavede bananchips – tørrede bananer lavet i ovnen. En lækker lille sød snack, en slags frugt chips som kun består af banan.

William og Malte er altid sultne sidst på dagen, og især på hverdage når de hentes fra vuggestue og børnehave. Ofte får de en bolle, et stykke rugbrød eller lidt frugt til at stille sulten med, inden det er tid til aftensmad. Jeg har opgivet, at sige at de skal vente til der er mad, for det kan de slet ikke. Jeg synes det er okey, at de får noget at spise inden aftensmaden, så længe det er “rigtig” mad. Selvfølgelig gør det lille måltid, at de er mindre sultne, når vi så sætter os ned for at spise, men sådan må det være. Deres behov lige nu er at få mad når de kommer hjem, så det får de.

Se flere tips til eftermiddagssnacks under opskriften.

Hjemmelavede bananchips

Antal 1 skål

Ingredienser

  • 2 modne bananer

Sådan gør du

  • Skræl bananerne og skær dem i helt tynde skiver. Læg skiverne på en plade med bagepapir. Det letteste er at bruge kniven til at lægge dem over på bagepladen, hver gang der er skåret en skive. 
    Bag bananskiverne i midten af ovnen.
    Bagetid: Cirka 1 time og 15 minutter ved 100 grader.
    Hold øje med dem undervejs så de ikke får for længe.
    Lad bananchipsene køle af i et par minutter og tag dem forsigtigt af bagepapiret.


Hjemmelavede bananchips

Banan chips.

Af og til gør jeg lidt ekstra ud at forkæle dem, og så får de hjemmelavede osteboller eller frugt og grøntsager med ostechips. I dag har jeg lavet hjemmelavede bananchips til dem. Jeg er spændt på, om de kan lide dem, og hvis de ikke kan, så spiser jeg dem gerne ;-)

Bananchips er meget nemme at lave selv. De skæres i helt tynde skiver og sættes i ovnen. Efter de er kølet af, tages de af pladen, og så har du de lækreste tynde og sprøde bananchips. De indeholder intet andet end banan og egner sig godt som en lille snack om eftermiddagen eller aftenen, i madpakken eller måske som fredagsslik?

Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar