Hindbær fyldt med chokolade

Hindbær fyldt med chokolade

Jeg har ikke lavet ret meget mad i vores sommerferie. Jeg har bagt boller et par gange til vores morgenmad, men ellers har det mest været let mad, som vi har fået, eller også vi har spist ude på en af vores mange ture. På en af eftermiddagstuerne købte vi hindbær med hjem, som jeg brugte til en dessert efter aftensmaden.

Jeg har set flere andre madbloggere, som har lavet hindbær fyldt med chokolade, så det fik jeg også lyst til at prøve. De er ikke svære at lave, men det letter processen, at man har klargjort alt, som skal bruges, og at der ikke er små forstyrrende hænder i køkkenet. Derfor bliver William og Malte pænt sendt ud af køkkenet, da jeg skulle til at fylde hindbærrene :-)

I første forsøg prøvede jeg at fylde hindbærrene med en ske, men det blev ikke særlig pænt. Derfor hældte jeg i stedet den smeltede chokolade i en sprøjtepose. For at chokoladen ikke løber ud af bærrene, inden den er størknet, kan der laves en lille fold i et håndklæde, så hindbærrene kan ligge tippet og tørre.

Vi fik de fyldte hindbær sammen med kager, men jeg er sikker på, at de også ville egne sig godt på lagkager, på et frugtfad eller sammen med et glas bobler.

Hindbær fyldt med chokolade

Hindbær fyldt med chokolade

Opskrift på hindbær fyldt med chokolade

250 g hindbær
100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Skyl hindbærrene og tør dem forsigtigt med et viskestykke eller et køkken-håndklæde. Lav en fold i håndklædet som hindbærrene kan ligge på, så de ligger skråt. Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen og kom den smeltede chokolade ned i en sprøjtepose.

Fyld hinbærrene en efter en med chokolade og læg dem på folden i håndklædet, så chokoladen ikke løber ud. Når chokoladen er blevet fast, kan hindbærrene sættes i køleskabet, til de skal spises.

Mængde

En skål hindbær fyldt med chokolade

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’


Kommentarer

Hindbær fyldt med chokolade — 2 kommentarer

    • Jeg tror, at de bliver smattede, hvis de laves dagen inden, de skal spises.
      God aften :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.