Forkælelse til mor
Forkælelse til mor

High tea på Avenue Hotel

High tea på Avenue Hotel

I søndags havde Søren arrangeret med min mor, at hun skulle komme og passe drengene, og så havde han booket high tea på Avenue Hotel. Avenue Hotel ligger på Åboulevard på Frederiksberg, og udover at være et hotel har de også hver måned high tea. Om det er noget som de kører med hele året, skal jeg ikke kunne sige, men de har det i alt fald i vinter og forårs månederne.

Jeg har prøvet at være til afternoon tea i forbindelse med et spaophold, men ellers er det faktisk kun noget, som jeg har set på film. Jeg har altid syntes, at det så enormt hyggeligt ud, så Søren “ramte bestemt plet”, da han valgte at booke sådan en eftermiddag til os. Derudover var timingen ret perfekt, da jeg havde været hjemme med syg William det meste af ugen, så jeg trængte til at komme ud.

Personalet og stedet

Vi blev modtaget rigtig pænt, da vi ankom til Avenue Hotel. Personalet var imødekommende, rolige og opmærksomme. Måske lyder det lidt underligt, at jeg bruger ordet rolig, men jeg tror, det giver god mening, når jeg kommer med forklaringen.
Fra lobbyen hvor vi blev modtaget og vist ind til high tea stuen, var der en rar og rolig atmosfære. Vi blev vist hen til vores bord, hvor der stod to kæmpe og bløde lænestole på hver side. Selv om vi sad tæt på lobbyen og dermed også tæt på hvor andre high tea- og hotelgæster blev modtaget, så var der en behagelig ro, som personalet var med til at skabe.

High tea på Avenue Hotel

Sandwich, scones og kager

Vi fik serveret vores sandwich og kagefad med det samme, og fik fortalt hvad det var. Jeg kan ikke huske, hvad kagerne kaldtes, eller præcist hvad der var i, men det var nogenlunde sådan her. På tallerken var der et brød med Philadelphia ost og agurk, nederst på kagefadet scones og øverst en mini-flødebolle med hindbær-drys, macarons med viol, macarons med lakrids, en lille nougatkage og på den anden tallerken en citron-karamelkage. Til sconesene var der hindbærmarmelade og lemon curd, og i baren kunne vi selv tage vand, kaffe og te.

Både den lille sandwich som vi startede med, sconesene og kagerne var lækre og velsmagende. Søren spurgte efter smør til vores scones, og det var der et par andre borde som også gjorde. Det er nok smag og behag, hvad man er mest til. Men oprindelige spiser man vist scones med lemon curd eller marmelade og flødeskum. Har jeg ret i det?
Jeg ville gerne have haft Brie til mine scones, hvis jeg kunne have valgt. Det fik jeg til high tea i Sverige, og det smagte super godt. Jeg er også total fan af Brie :-)

High tea på Avenue Hotel

High tea på Avenue Hotel

High tea på Avenue Hotel

High tea på Avenue Hotel

Børn med til High tea på Avenue Hotel

De fleste af dem som var til high tea på Avenue Hotel var veninder og mødre/døtre og par. Jeg så ikke nogen som havde børn med. Men jeg har efterfølgende set på hjemmesiden, at man godt må tage børn med, og at der kan bestilles et mindre kagefad til børn.

Vi tager vores børn med rigtig mange steder, når vi er ude på restaurater og cafeer, men lige her ville jeg ikke gøre det. Der var lagt op til, at man sad og hyggede og snakkede i et par timer, og det kan jeg afsløre ikke er noget for mine to rødder på 3 og 7 år ;-) Måske er det noget de gerne vil når de bliver ældre, men med den alder de har nu, ville det ikke være passende hverken for dem eller os.

High tea på Avenue Hotel

High tea på Avenue Hotel

High tea på Avenue Hotel

Min anmeldelse af High tea på Avenue Hotel

Behageligt, pænt og rart hotel. Venlig og smilende personale og en god high tea med små fine kager og scones. Skal jeg nævne et par småting, ville det have været bonus med lidt ost og et større te-udvalg.

Vi kunne godt have brugt et par blade og aviser at kigge i, imens vi var der. Men så fik vi i stedet vendt en masse ting, som vi ikke når i dagligdagen. Det var hyggeligt at komme ud et par timer og bare få muligheden for at snakke, slappe af og spise kager. Det vil vi helt sikkert gøre igen en anden gang, så nu må vi på udkig efter flere gode high tea og afternoon tea steder. Kom gerne med anbefalinger.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Ann Sofie Swartz Augustesen 8. marts 2016 at 09:50

  Hvor er vi, hos Brøchner Hotels, glade for at læse om dit hyggelige besøg hos os. Vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang!

  Mange hilsner
  Ann Sofie Swartz /Marketing and media, Brøchner Hotels

  • Svar Mie 11. marts 2016 at 09:36

   Hej Ann Sofie

   Tak for din kommentar. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang :-)

   Rigtig god weekend.
   Hilsner fra Mie

 • Svar Jette Thomsen 27. marts 2016 at 18:54

  Hej Mie.

  I Storbritanien får man cluttet cream til sine scones. Uhmm

  Mvh Jette

  • Svar Mie 28. marts 2016 at 19:11

   Hej Jette

   Det har jeg godt hørt om. Er det “ren” flødeskum?
   I Sverige fik vi en slags flødeskumscreme med krydderier i. Det var ret lækkert.

   Hilsner fra Mie

 • Svar Jette Thomsen 30. marts 2016 at 12:52

  Nej, det er det ikke. Har fundet flere opskrifter på nettet, men har stadig til gode og lave det selv…
  Kan også købes flere steder på nettet, bl a hos flere store thehandlere!
  Kan ikke rigtig forklarer hvordan det smager, men der er ingen krydderier i.
  Mvh Jette

  • Svar Mie 30. marts 2016 at 13:07

   Hej Jette

   Jeg prøvede lige at Google det og kan læse, at clotted cream er lavet af piskefløde og intet andet. Det ser ikke ud til at være så svært at lave, så det kan det være, at det skal afprøves :-)

   Vh. Mie

  Skriv din kommentar