ting man kan lave
Tivoli og legeland, Udendørs aktiviteter

Halloween i Tivoli

Halloween i Tivoli
Vi plejer at tage i Tivoli 3-4 gange om året. I alt fald er vi der mindst en gang om sommeren, til Halloween og så til jul. Det er så hyggeligt at gå rundt i haven, og se på den fine udsmykning og alt det grønne som er plantet.

Denne gang var vi heldige, at vi både fik set Tivoli-Garden og heksene danse på scenen. Til stor fornøjelse for især vores yngste søn som rokkede løs til musikken.
Tivoli hører til et af de steder, som vi rigtig godt kan lide at komme, også selv om der ved højtiderne er ret mange mennesker. Vi plejer at bruge cirka 3 timer i Tivoli. For på det tidspunkt er børnene trætte og mættet af oplevelser. Vi når ikke hele Tivoli rundt, men har man større børn, kan man sagtens sætte en hel dag af, vil jeg mene.

Halloween i Tivoli
Halloween i Tivoli
Halloween i Tivoli
Halloween i Tivoli
Halloween i Tivoli

Forlystelser

Vores ældste dreng elsker at prøve forlystelser i Tivoli.
Must-try forlystelser for hans aldersgruppe (han er 4 år) er:
Ballongyngen, Den flyvende kuffert med H.C. Andersen eventyr, Den lille drage – en karrusel for mindre børn, Linje 8 – det lille tog som kører rundt i Tivoli, og den vigtigste af dem alle, Veteranbilerne. Han elsker simpelthen køreturen i de små fine veteranbiler, som kører rundt på et lille område med bakker og vand.
Desværre var flere af forlystelserne ikke åbent under Halloween her i blandt Veteranbilerne og Linje 8, hvilke var en ret stor skuffelse for vores ældste søn.

Begge drenge prøvede denne gang at fiske ænder i Andedammen, noget den yngste var vældig glad for. Der er endnu ikke så mange ting, han kan prøve i en alder af et år.
Der er også tradition for, at vi hver gang prøver Grand Prix, hvor der kan vindes chokolade, som de små posebude på cykler kører rundt med.

Spise i Tivoli

Til Halloween plejer vi ikke at spise på Tivolis resturanter, men tage en af de lækre hjemmelavet flæskestegssandwich fra Tivolis flæskestegsbod. De smager super godt, og er bestemt værd at smage. Flæskestegssandwich er drengene dog ikke så vilde med, men der ligger mange omkringliggende boder, hvor der kan vælges mellem mange lækkerier. Vi plejer altid at have en pose med juice, vand, brød og lidt frugt med til dem, for vi ved, at de hurtigt bliver sultne, når vi er på tur. Så er det lettere at kunne give dem noget undervejs, og undgå kø og tid på at skulle stoppe for meget.

De mindste med i Tivoli

Det er ikke noget problem at komme omkring med klap- eller barnevogn i Tivoli.
Der er flere puslerum, men det største og bedste er at finde ved “Rasmus Klumps verden”, hvor der også er små toiletter til børnehavebarnet.

Min anmeldelse af halloween i Tivoli

Udsmykningen under halloween i Tivoli er vældig flot. Der er ikke sparret hverken på pynten eller detaljerne. Det er hyggeligt at gå rundt og kigge og smage på de lækre sager, som sælges i boderne. Der er mange muligheder for at spise mad både ude og indendørs. Tiden går hurtigt i Tivoli, og har man ikke været der før, kan man sagtens sætte en hel dag af til at nyde parken med familie eller venner.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar