Halifax
Børnevenlige restauranter

Halifax

Halifax

På min fødselsdag spiste vi frokost på restaurant Halifax. Halifax er en burger-restaurant, som ligger tre steder i København, og så har de en restaurant på Frederiksberg og en i Valby. Udover selvfølgelig at kunne spise i restauranterne kan man bestille maden og hente den i en af restauranterne.

Imens vi sad og spiste vores burgere på Halifax, kom jeg i tanke om, at jeg da aldrig har fået skrevet et indlæg om dem her på bloggen. Derfor skyndte jeg mig at tage et par billeder, for jeg synes absolut, at Halifax skal med i min samling af børnevenlige resturanter.

Halifax i Valby er en stor restaurant med mulighed både for at sidde i stuen eller på øverste etage. Stemningen i restauranten er afslappende og rolig, og over alt er der noget at se på. Væggene er doktoreret med store sjove plakater og tekster, og over bordene hænger der tavler med time – gate og destination. Under destination står navnene på de burgere, som sælges i restauranten.

Halifax Halifax

Halifax

Halifax

Maden

Halifax har et enkelt og overskueligt menukort, og maden bestilles i fem trin. Først vælges en af de 10 burgere. Herefter vælges om man ønsker lyst eller mørkt brød, hvilken bøf det skal være og hvor mange gram. Der kan både vælges mellem oksekød, kylling, kikærtebøf og ærtebøf.

Hvis du vælger oksekød, skal du også vælge, hvordan bøffen skal steges, og tjenerne spørger altid. Jeg elsker, at de på Halifax altid spørger og ikke bare går ud fra. Jeg ved at flere restauranter steger deres bøffer medium, hvis ikke kunden beder om andet. I min verden er gennemstegt det rigtige, så derfor synes jeg det er skønt at blive spurgt.

Som side orders kan vælges mellem fritter, mos, salat og tortilla chips og fem forskellige slags dip.

Jeg har min helt klare favorit burger på Halifax. Egentlig er det ikke helt korrekt at skrive, for jeg har kun smagt to af dem, så det er et lidt tyndt grundlag at bedømme det ud fra. Men efter min mening har den burger som hedder København, ALT en burger skal have.

Burgerbollerne som serveres på Halifax er lækre, bløde og luftige og minder meget om hjemmebag. Kødet er saftigt og smagfuldt, og så steger de altid bøfferne perfekt. Grøntsagerne i burgerne er sprøde og anrettes altid pænt. Vi har smagt et par af deres side orders, men jeg er mest vild med deres fritter. De er store og sprøde og serveres med verdens bedste aioli. Ja, det tør jeg godt at skrive, for jeg kan ikke lave den lige så god selv :-)

Det kan godt være, at det her lyder som en stor omgang ros, men når noget er så godt som Halifax er, så fortjener det efter min mening ros – og Halifax har gode burgere!
Et minus omkring maden… og der er desværre et. Det er, at vi savner en børnemenu. Man kan selvfølgelig bare bestille en almindelig menu, som børene kan dele. Men det ville være skønt med en menu i børne størrelse.

Halifax

Halifax

Personalet

Personalet på Halifax kan godt klappe sig selv på skulderen. De er imødekommende, gæstfri, smilende, gode til at smalltalke og man føler sig altid velkommen både i telefonen og i restauranten.

De tager godt imod børn og spørger interesseret ind til deres gæster.

Min anmeldelse af Halifax

På Halifax får man de bedste burgere, de bedste grove pommes frites som rent faktisk smager af kartofler og den bedste aioli. Maden anrettes pænt og ser indbydende ud. Selv alle de gange vi har bestilt maden, er den pakket pænt, og vi er aldrig blevet mødt af en burger, som er klasket sammen.

Restauranten er hyggelig og personalet meget gæstfri.

Kort sagt – hvis du leder efter den perfekte burger, så er Halifax stedet.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Line 18. februar 2015 at 17:55

  Øjjj de ser lækre ud, de burgere!!
  Det må jeg huske, næste gang jeg er på de kanter! :-)

  • Svar Mie 18. februar 2015 at 20:24

   Det er de bestemt også Line. Prøv dem ;-)

 • Svar Marie 18. februar 2015 at 19:20

  Lækkert. Bor desværre langt fra en Halifax, men har spist der med min veninde sidst jeg var i hovedstaden – og det var rigtig lækkert. Jeg synes dog, at det var MEGET svært at vælge burger, for jeg ville så gerne prøve flere slags :)

  Mvh Marie

  • Svar Mie 18. februar 2015 at 20:28

   Hej Marie

   Så må du få smagt en af de andre varianter, næste gang du kommer i nærheden af en Halifax :-)

   Vh. Mie

 • Svar Nikoline 19. februar 2015 at 14:45

  Bare til info, så er der ikke 3, men 5 Halifax’er i København; Frederiksborggade, Larsbrjørnsstræde, Trianglen, Falkoner Plads og Valby. Og så åbner der sørme også en 6 på Vesterbrogade på mandag!

  • Svar Mie 19. februar 2015 at 15:03

   Hej Nikoline

   Som jeg skriver ;-)
   “Halifax er en burger-restaurant, som ligger tre steder i København, og så har de en restaurant på Frederiksberg og en i Valby.”

   Sejt med en 6. på vej :-)

  Skriv din kommentar