Gulerodsjuice med appelsiner og rødbede
Drikkevarer

Gulerodsjuice med appelsiner og rødbede

Gulerodsjuice med appelsiner og rødbede

Da jeg lavede denne skønne og sunde morgenmad til Søren og jeg i weekenden, fik vi friskpresset gulerodsjuice med appelsiner og rødbede til. Drengene havde fået morgenmad tidligere, men de kom og sad lidt med ved bordet, da vi spiste og smagten på juicen. De kan begge to rigtig godt lide, når vi laver hjemmelavet juice og smoothies, og de er ofte med til at blande og bestemme, hvad der skal i. Jeg troede ikke, at de ville kunne lide juice med gulerødder og rødbede, da de er vant til sødere juice med mest frugt i. Men det kunne de overraskende nok begge to, så det var godt, at jeg havde lavet rigeligt.

Når jeg laver juice, blander jeg bare det vi har af frugt og grøntsager og smager til undervejs. Så det er ikke så tit, at jeg får skrevet opskrifter på juice ned. Det gjorde jeg med denne juice, og det er jeg glad for, da den smagte rigtig godt. Jeg har allerede lavet den igen til mig selv og sidder lige nu og drikker et stort glas, imens jeg skriver dette indlæg :-)

Flere lækre opskrifter på juice – hjemmelavet frugtjuice og vandmelonjuice.  

Gulerodsjuice med appelsiner og rødbede

Opskrift på gulerodsjuice med appelsiner og rødbede

4 blodappelsiner
7 gulerødder
2 små rødbeder
3 grønne æbler
3-4 tsk Yacon sirup, mørk sirup eller honning

Fremgangsmåde

Skræl appelsinerne, gulerødderne og rødbederne. Skær enderne af gulerødderne og rødbederne og kom alle grøntsagerne og frugterne i en juicer. Tilsæt sirup eller honning efter smag når juicen er presset og drik den kold med en masse isterninger i.

Mængde

3-4 glas gulerodsjuice med appelsiner og rødbede

Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

  • Svar lotte 1. marts 2016 at 13:53

    Lyder bare så lækker.

    • Svar Mie 1. marts 2016 at 19:54

      Tak Lotte. Den kommer jeg nok til at lave mange gange :-)

    Skriv din kommentar