Sammen med de her lækre bagekartofler med timiansmør fik vi grillspyd med kylling, chorizo og grøntsager. Der var også en masse andet lækkert på spydene, men skulle jeg have nævnt det hele, var overskriften blevet lidt for lang ;-)
Imellem kyllingen var der stykker af lidt stærk chorizopølse. Det smager super godt, når det bliver grillet, og både William og mig kan rigtig godt lide chorizo. Derudover var der også små pølser og forskellige grøntsager, som vi synes er gode på grillen.
Som “dessert” eller afslutning på måltidet fik vi grillede bananer med bacon. Det lyder måske lidt spøjst. Men det er en rigtig god kombination, med smag af både det salte (baconen) og søde (bananen). Bananer med bacon skal vi bare have, når vi griller eller får Raclette!
Hvad plejer I at komme på grillspyd? Kom endelig med gode ideer.
Vi håber på meget mere af det her skønne varme vejr, og så skal der grilles :-)
Grillspyd med kylling, chorizo og grøntsager
Ingredienser
- Kyllingbrystfilet
- Chorizopølse
- Cocktailpølser
- Rødløg
- Squash
- Peberbrugt
- Cherrytomater
- Bananer
- Bacon
- En smule olie
Tilbehør:
- Træspyd eller grillspyd
Sådan gør du
- Skyl grøntsagerne og skær dem ud i passende stykker.
Skær kyllingen ud i små stykker og gør det samme med chorizopølsen.Skræl bananerne og skær hver banan ud i 4-5 stykker. Kom bacon rundt om bananstykkerne. Jeg plejer, at bruge cirka 3/4 stykke bacon til hver bananstykke. Resten kan bruges til at komme rundt om cocktailpølser.Kom lidt olie hen over kødet og grøntsagerne med en pensel.
Bananerne med bacon er sat samlet på grillspyd, da de er lavet til sidst (uden olie).Læg grillspydene på grillen til kødet er gennemstegt.
Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.
Ingen kommentarer