Grillede bananer med skumfiduser og chokolade
Kage og dessert

Grillede bananer med skumfiduser og chokolade

Grillede bananer med skumfiduser og chokolade

Vi hyggede os her hjemme i tirsdags på Sankt Hans aften. Jeg lavede hakkebøffer, pommes frites og salat til aftensmad, og Søren lavede et lille bål i haven sammen med drengene. Havde drengene ikke haft skoldkopper, var vi nok stadig ikke taget til et Sankt Hans arrangement. Det fungerer ikke rigtig for os på en hverdagsaften med sene sengetider, så vil vi hellere hygge der hjemme i rolige omgivelser.

Efter vi havde spist aftensmad, lavede vi en nem lille dessert. Der var stadig varme på grillen, og da jeg fandt skumfiduser og chokolade i skuffen i køkkenet, blev det til grillede bananer med skumfiduser og chokolade.

Drengene syntes, at det var smadderhyggeligt at sidde rundt om grillen og snakke, imens vi ventede på desserten. Heldigvis regnede det ikke på Sankt Hans aften, men det var ikke en varm sommeraften, så vi spiste bananerne indendørs, inden drengene kom i nattøjet og i seng.

Grillede bananer med skumfiduser og chokolade

Opskrift på grillede bananer med skumfiduser og chokolade

1 banan pr. person
Mini skumfiduser
Mørk chokolade med højt kakaoindhold

Fremgangsmåde

Skær enden af bananen og skær skralden op på langs, så skrællen let kan tages af. Skær bananen op på langs men uden at skære helt igennem den. Lav en “holder” ud af et stykke stanniol rundt om bananen. Fyld bananen med mini skumfiduser og hakkede chokolade og sæt den tilbage i bananskrællen.

Grill bananerne i et par minutter til chokoladen er smeltet, og skumfiduserne har fået lidt farve. Spis de grillede banan med flødeskum eller vanilleis ♥

Mængde

En grillede banan pr. person

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar